Lind & Risør tilbyder byggegrunde
til salg på Sjælland

Med en byggemodnet byggegrund fra Lind & Risør følger en række åbenlyse fordele. Fuldt økonomisk overblik, før selve salget, over grundkøbet og hele byggeprocessen. Vi udvikler vores egne udstykninger og lægger altid stor vægt på en fornuftig sammenhæng mellem bebyggelse og attraktive fællesarealer. For selvfølgelig skal her være plads til leg, bevægelse og samvær!

Hos Lind & Risør sælger vi altid vores byggegrunde fuldt byggemodnet. Og det giver jer en klokkeklar fordel: Overblik! For det betyder at I køber både byggegrund og hus hos Lind & Risør. Og dermed fuldt økonomisk overblik over grundkøbet og hele byggeentreprisen på én gang.
Men der er andre fordele: Tilslutningsafgift er altid indeholdt i grundprisen sammen med gratis advokatberigtigelse af grundkøbet. Og vil tilbyder altid fast pris på fundering, borkørsel af jord m.m.
Disse tilbud gælder på alle vores byggegrunde som er til salg i både Nordsjælland og på resten af Sjælland.
Når I har valgt udstykning, skal I vælge hus. Og bare rolig, vi tager jer i hånden hele vejen! Hos Lind & Risør sikrer samarbejdet mellem byggerådgiver, arkitekt og jer det absolut bedste resultat.
I kan naturligvis få præcis det arkitekttegnede hus, I ønsker jer. Lind & Risør har tegnet fremtidens huse siden 1980 – og vi kan også tegne jeres! I vores store inspirationsbog, ’Fra typehus til drømmehus’, kan I finde en række inspirerende eksempler på arkitekttegnede huse, der har gjort mange familiers boligdrøm til virkelighed.

Kommende villagrunde

Lind & Risør arbejder hele tiden på at udvikle nye og spændende villakvarterer i trygge omgivelser.

Mens vi arbejder på selve udformningen og de sidste detaljer af et nyt villakvarter, giver vi interesserede købere muligheden for at skrive sig op på venteliste.

Dette giver jer muligheden for automatisk at modtage salgsmaterialet med posten så snart vi påbegynder salget af grundene.

Se kommende villagrunde her

Få finansieret byggegrunden til 0% i rente i byggeperioden

Attraktive fordele til dig der bygger med Lind & Risør.
Hvis du er kunde hos Danske Bank og skal til at bygge et nyt hus eller du vælger at blive kunde i forbindelse med dit byggeprojekt, kan du få finansieret din grund i byggeperioden til 0% i rente og Danske Bank hjælper dig med at stille garantien.

Kontakt vores byggerådgivere for yderligere oplysninger om grundfinansiering til O % i rente.

Sov trygt med "Mit Lind & Risør" - mere gennemsigtighed og tryghed

Vores nye “Mit Lind & Risør” univers er en online portal for dig der bygger hus med Lind & Risør.

Du får adgang til din byggesags dokumenter, tegninger, kontrakt, smart dynamisk tidsplan og meget mere – 24 timer i døgnet, uanset hvor du er.

Det giver ro i maven når drømmehuset skal bygges…

Læs mere

DEN INDIVIDUELLE LØSNING

I kan også vælge den totalt individuelle løsning, hvor arkitekten kun skal tage hensyn til byggegrundens muligheder og jeres boligdrømme. Det kan I finde en række mageløse eksempler på i vores inspirationskatalog, ’Når arkitekten tegner’, som I kan downloade her.

LÆS MERE

Kundereferencer Se flere referencer

Vores hus. Tegnet personligt til os

Vi så simpelthen fødslen af vores nye hus

“Folk spørger tit, hvad er det for en type hus, I har fået? Det har vi da aldrig set før. Det findes heller ingen andre steder, fortæller vi dem! Det her er vores hus. Tegnet personligt til os.”

Vibe Grundsøe har sammen med sin mand, Mikael, fået opført et helt nyt vinkelhus fra Lind & Risør på 218 m². Helt fra begyndelsen har parret kunnet præge udseendet og funktionerne i deres nye hus.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.