Færdigbyggede, nøglefærdige rækkehuse

Med et færdigbygget rækkehus fra Lind & Risør er alle detaljerne på plads. I skal bare flytte ind.

Lind & Risør har i det storkøbenhavnske område flere rækkehuse, som enten er færdigbyggede, under opførelse eller som tidligere har været udlejet. Fælles for alle færdigbyggede rækkehuse er, at husene kan købes med mulighed for hurtig indflytning.

Husene overtages oftest med færdigt haveanlæg, hårde hvidevarer og gulvvarme i alle rum, og ofte hører carport og udhus med til huset. Og vi har naturligvis også tænkt på miljøet. Husene har bl.a. et astma- og allergivenligt varmegenvindingsanlæg, som producerer det varme brugsvand og sikrer et sundt indeklima. Og er velisolerede, så udgifterne til opvarmning af huset holdes på et minimum.

Færdigbyggede rækkehuse - Til salg lige nu

Albertslund, Robinievej 123
Kontantpriskr. 2.995.000,-

– 131 m² i 2 fulde plan
– Hyggelig have og balkon
– Lukket rækkehuskvarter
– Flere fælleshuse
– Eget udhus

Se mere

131 m² arkitekttegnet rækkehus i 2 fulde plan med balkon og hyggelig have. Opført i eftertragtet boligkvarter med skønne fællesarealer og fælleshus.

Albertslund, Birkelundsvej 16
Kontantpriskr. 2.695.000,-

– 110 m² rækkehus i 2 fulde plan
– 1. sal med 3 værelser + bad
– Toilet i stue-etagen
– Balkon og hyggelig anlagt have

Se mere

Arkitekttegnet og moderne rækkehus i flot og tidssvarende arkitektur fra 2011 på bedste beliggenhed.

Albertslund, Birkelundsvej 17
Kontantpriskr. 3.095.000,-

– 131 m² i 2 fulde plan
– Hyggelig have og balkon
– Lukket rækkehuskvarter
– Flere fælleshuse
– Eget udhus

Se mere

131 m² arkitekttegnet rækkehus fra 2011 - opført i 2 fulde plan. Til huset hører bl.a. eget udhus og balkon. Skønt lukket boligkvarter med store fællesarealer og legeplads.

Albertslund, Birkelundsvej 23
Kontantpriskr. 3.095.000,-

– 131 m² i 2 fulde plan
– Hyggelig have og balkon
– Lukket rækkehuskvarter
– Flere fælleshuse
– Eget udhus

Se mere

Arkitekttegnet og moderne rækkehus i flot og tidssvarende arkitektur fra 2011, centralt beliggende på Birkelundsvej i Albertslund i Herstedlund.
Huset er på 131 m² opført i 2 fulde plan med eget udhus, vestvendt altan, have og terrasse.

Allerød, Møllemoseparken 106
Kontantpriskr. 3.395.000,-

– 134 m² rækkehus i 2 fulde plan
– Hyggelig have og balkon
– Egen carport og udhus

Se mere

Lind & Risør huse udbyder nu det sidste rækkehus i et ellers udsolgt boligbyggeri i det meget attraktive boligområde Møllemoseparken.

vi tilbyder også rækkehuse som er under opførelse

Ønsker I mulighed for medindflydelse på hvilken boligindretning I gerne vil have, så har vi også flere rækkehusprojekter som endnu ikke er færdigbyggede. Nogle er endda så tidligt i processen at I stadig kan nå at vælge mellem flere forskellige indretninger, alt efter hvilket behov jeres familie har. Fælles for alle vores rækkehuse er at I får det hele med fra starten: En helt færdig ejerbolig opført i de bedste byggematerialer, med et flot og moderne materialevalg, en have af overkommelig størrelse og minimale vedligeholdelsesudgifter i mange år. Alle vores arkitekttegnede rækkehuse opføres som lukkede bebyggelser med god sammenhæng mellem boliger, veje og fællesarealer så her er god plads til leg, aktiviteter og samvær.

KOMMENDE PROJEKTER

Lind & Risør arbejder hele tiden på at udvikle nye og spændende boligprojekter. Mens vi arbejder på selve udformningen og de sidste detaljer af et nyt boligkvarter, giver vi interesserede købere muligheden for at skrive sig op på venteliste. Dette giver jer muligheden for automatisk at modtage salgsmaterialet med posten så snart vi påbegynder salget af byggegrundene eller rækkehusene.

KUNDEREFERENCER

Endelig nyt hus

”Det lignede sådan en norsk skov, hvor der lå en lille træhytte.”

Sådan beskriver Mattias Melkersen synet af den cirka 1200 m² store grund midt i Birkerød, som han og hans kone, Julie, havde udset sig som stedet for deres nybyggeri. Ideel til opførslen af familiens planlagte Lind & Risør-hus. I vejen stod blot det mindre skovareal … og så et ældre, henfaldent hus: En sort træhytte fra 1938 på 69 m².

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.