Færdigbyggede, nøglefærdige rækkehuse

Med et færdigbygget rækkehus fra Lind & Risør er alle detaljerne på plads. I skal bare flytte ind.

Lind & Risør har i det storkøbenhavnske område flere rækkehuse, som enten er færdigbyggede, under opførelse eller som tidligere har været udlejet. Fælles for alle færdigbyggede rækkehuse er, at husene kan købes med mulighed for hurtig indflytning.

Husene overtages oftest med færdigt haveanlæg, hårde hvidevarer og gulvvarme i alle rum, og ofte hører carport og udhus med til huset. Og vi har naturligvis også tænkt på miljøet. Husene har bl.a. et astma- og allergivenligt varmegenvindingsanlæg, som producerer det varme brugsvand og sikrer et sundt indeklima. Og er velisolerede, så udgifterne til opvarmning af huset holdes på et minimum.

Færdigbyggede rækkehuse - Til salg lige nu

Albertslund, Birkelundsvej 3
KontantprisKr. 3.195.000,-

– 135 m² i 2 fulde plan
– Enderækkehus
– Hyggelig have og balkon
– Lukket rækkehuskvarter
– Flere fælleshuse
– Eget udhus

Se mere

Arkitekttegnet og moderne gavl-rækkehus i flot og tidssvarende arkitektur fra 2011. Huset er på 135 m² opført i 2 fulde plan med entre, stue, 2 toiletter, badeværelse med separat bruseniche, 3 værelser, depotrum samt vestvendt altan, have og terrasse.

Albertslund, Birkelundsvej 38
KontantprisKr. 3.095.000,-

– 130 m² i 2 fulde plan
– Hyggelig have og balkon
– Lukket rækkehuskvarter
– Flere fælleshuse
– Eget udhus og p-plads

Se mere

130 m² rækkehus fra 2011, i skønne omgivelser, midt i et større nybyggerkvarter.

Albertslund, Birkelundsvej 23
Kontantpriskr. 3.095.000,-

– 131 m² i 2 fulde plan
– Hyggelig have og balkon
– Lukket rækkehuskvarter
– Flere fælleshuse
– Eget udhus

Se mere

Arkitekttegnet og moderne rækkehus i flot og tidssvarende arkitektur fra 2011, centralt beliggende på Birkelundsvej i Albertslund i Herstedlund.
Huset er på 131 m² opført i 2 fulde plan med eget udhus, vestvendt altan, have og terrasse.

vi tilbyder også rækkehuse som er under opførelse

Ønsker I mulighed for medindflydelse på hvilken boligindretning I gerne vil have, så har vi også flere rækkehusprojekter som endnu ikke er færdigbyggede. Nogle er endda så tidligt i processen at I stadig kan nå at vælge mellem flere forskellige indretninger, alt efter hvilket behov jeres familie har. Fælles for alle vores rækkehuse er at I får det hele med fra starten: En helt færdig ejerbolig opført i de bedste byggematerialer, med et flot og moderne materialevalg, en have af overkommelig størrelse og minimale vedligeholdelsesudgifter i mange år. Alle vores arkitekttegnede rækkehuse opføres som lukkede bebyggelser med god sammenhæng mellem boliger, veje og fællesarealer så her er god plads til leg, aktiviteter og samvær.

KOMMENDE PROJEKTER

Lind & Risør arbejder hele tiden på at udvikle nye og spændende boligprojekter. Mens vi arbejder på selve udformningen og de sidste detaljer af et nyt boligkvarter, giver vi interesserede købere muligheden for at skrive sig op på venteliste. Dette giver jer muligheden for automatisk at modtage salgsmaterialet med posten så snart vi påbegynder salget af byggegrundene eller rækkehusene.

KUNDEREFERENCER

Mere tid og plads til familien

Familien Møller undersøgte selvfølgelig hele markedet og fik tre bud fra tre byggefirmaer. ”Vi var dog imponeret over den tid Lind & Risør gav sig til os. Man var ikke bare et nummer i køen, og vi følte os hurtigt ret sikre”.

Deres valg falder på et hus fra Lind & Risør på 156 m². Et aktivitetsrum kommer på ønskelisten, og da Jeppe og Maria selv er vokset op i komfortable børneværelser i god størrelse, synes de også, at deres to piger, Laura og Sofia, skulle have samme glæde. Og da Lind & Risør helt lader den enkelte familie selv bestemme, var de ønskede ekstra kvadratmeter ikke noget problem. Det endelige hus kommer op på 176 m². Et stort hop fra Jeppe og Marias første fælles bolig: en Valby-lejlighed på 38 m². Forinden havde familien i samråd med Lind & Risør udvalgt en optimal byggegrund i et nybyggerkvarter i Solrød Strand, og byggeriet kunne begynde.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.