Færdigbyggede, nøglefærdige rækkehuse

Med et færdigbygget rækkehus fra Lind & Risør er alle detaljerne på plads. I skal bare flytte ind.

Lind & Risør har i det storkøbenhavnske område flere rækkehuse, som enten er færdigbyggede, under opførelse eller som tidligere har været udlejet. Fælles for alle færdigbyggede rækkehuse er, at husene kan købes med mulighed for hurtig indflytning.

Husene overtages oftest med færdigt haveanlæg, hårde hvidevarer og gulvvarme i alle rum, og ofte hører carport og udhus med til huset. Og vi har naturligvis også tænkt på miljøet. Husene har bl.a. et astma- og allergivenligt varmegenvindingsanlæg, som producerer det varme brugsvand og sikrer et sundt indeklima. Og er velisolerede, så udgifterne til opvarmning af huset holdes på et minimum.

Færdigbyggede rækkehuse - Til salg lige nu

Albertslund, Birkelundsvej 3
KontantprisKr. 3.195.000,-

– 135 m² i 2 fulde plan
– Enderækkehus
– Hyggelig have og balkon
– Lukket rækkehuskvarter
– Flere fælleshuse
– Eget udhus

Se mere

Arkitekttegnet og moderne gavl-rækkehus i flot og tidssvarende arkitektur fra 2011. Huset er på 135 m² opført i 2 fulde plan med entre, stue, 2 toiletter, badeværelse med separat bruseniche, 3 værelser, depotrum samt vestvendt altan, have og terrasse.

Albertslund, Birkelundsvej 38
KontantprisKr. 3.095.000,-

– 130 m² i 2 fulde plan
– Hyggelig have og balkon
– Lukket rækkehuskvarter
– Flere fælleshuse
– Eget udhus og p-plads

Se mere

130 m² rækkehus fra 2011, i skønne omgivelser, midt i et større nybyggerkvarter.

Albertslund, Birkelundsvej 23
Kontantpriskr. 3.095.000,-

– 131 m² i 2 fulde plan
– Hyggelig have og balkon
– Lukket rækkehuskvarter
– Flere fælleshuse
– Eget udhus

Se mere

Arkitekttegnet og moderne rækkehus i flot og tidssvarende arkitektur fra 2011, centralt beliggende på Birkelundsvej i Albertslund i Herstedlund.
Huset er på 131 m² opført i 2 fulde plan med eget udhus, vestvendt altan, have og terrasse.

vi tilbyder også rækkehuse som er under opførelse

Ønsker I mulighed for medindflydelse på hvilken boligindretning I gerne vil have, så har vi også flere rækkehusprojekter som endnu ikke er færdigbyggede. Nogle er endda så tidligt i processen at I stadig kan nå at vælge mellem flere forskellige indretninger, alt efter hvilket behov jeres familie har. Fælles for alle vores rækkehuse er at I får det hele med fra starten: En helt færdig ejerbolig opført i de bedste byggematerialer, med et flot og moderne materialevalg, en have af overkommelig størrelse og minimale vedligeholdelsesudgifter i mange år. Alle vores arkitekttegnede rækkehuse opføres som lukkede bebyggelser med god sammenhæng mellem boliger, veje og fællesarealer så her er god plads til leg, aktiviteter og samvær.

KOMMENDE PROJEKTER

Lind & Risør arbejder hele tiden på at udvikle nye og spændende boligprojekter. Mens vi arbejder på selve udformningen og de sidste detaljer af et nyt boligkvarter, giver vi interesserede købere muligheden for at skrive sig op på venteliste. Dette giver jer muligheden for automatisk at modtage salgsmaterialet med posten så snart vi påbegynder salget af byggegrundene eller rækkehusene.

KUNDEREFERENCER

Nyt hus i nyt boligkvarter

Drømmehuset

Familien Marstrand savnede mere plads og en rigtig familiehave. Der var lige én byggegrund tilbage i et hyggeligt nyt Lind & Risør-villakvarter i Vindinge, kun 3 km fra Roskilde centrum – og familien slog til. Grunden blev købt. Nu manglede kun opførelsen af selve huset.

I samarbejde med en arkitekt fra Lind & Risør tog familien udgangspunkt i en dobbelt-knækhusmodel fra byggefirmaet. Men det var kun udgangspunktet. Herfra var der frie tøjler – og familien kunne mere eller mindre få lige det hus, som de drømte om. De rykkede blandt andet rundt på nogle vægge i stue- og forældreafdeling, vinduer ligeledes, og så blev der valgt et ekstra, ikke planlagt rum. Et aktivitetsrum. ”Det havde vi ikke umiddelbart tænkt, vi havde behov for,” fortæller Benedikte.  ”Men vi kan allerede nu se, at det giver en kæmpe merværdi at have sådan et rum, hvor der er plads til leg og udfoldelse.”

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.