Fredensborg, Asminderødhave

  • Del:

Rækkehuse i 1 plan - UDSOLGT

Asminderødhave er et nyt attraktivt boligkvarter, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun 1 km. fra byens centrum.

Boligkvarteret opføres på grunden, hvor Asminderød Skole tidligere lå. Skolen er revet ned og fjernet og på området skabes nu et nyt smukt boligkvarter.

Rækkehusene i 1 plan opføres i den klassiske Fiskerhusarkitektur, hvor de murede gavle giver husene et gedigent og robust udtryk. Husene opføres med egen vognport/udhus og med muret vinkel på midten af huset, hvilket giver mulighed for flere hyggelige terrassekroge.

Alle rækkehusene i 1 plan er indrettet med 3 værelser og 2 badeværelser. Alle huse har stort set samme planløsning, men varieres efter husets beliggenhed, så entréen altid vender ud mod vejen.
Fælles for alle huse er det fantastiske køkken/alrum med masser af lys og plads til hele familien.

Fredensborg er beliggende i den nordlige del af Storkøbenhavn, med masser af natur og rekreative områder, plads til børn, kunst og kultur. Byen huser både Fredensborg Slot, Slotsparken og Esrum Sø og har desuden en gågade og en dejlig golfbane. Fredensborg Slot giver byen et royalt snit der gør byen til noget særligt, når der en gang om året bydes velkommen til Dronningen og hendes familie, når de flytter ind på Fredensborg Slot for sommeren.

Fredensborg rummer nogle af Danmarks bedste naturområder. Tag f.eks. en hyggelig tur i Slotshaven som er åben hele året og som benyttes flittigt af områdets beboere til leg, motionsløb og andre aktiviteter. Eller måske en tur til Glenten, hvor både børn og voksne kan udfolde sig på naturlegepladsen.
Eller hvad med en tur til Esrum sø - Danmarks 2. største sø. Her kan familien fiske fra breden eller sejle en rolig tur på søen i kano eller robåd. Der er også rig mulighed for at bade og svømme i søen.
Endelig er der kun få km. til den smukke Fredensborg Golfklub, der hører til blandt Nordsjællands smukkeste. En åben let kuperet bane, der er beliggende i storslået natur mellem skov og sø, og med mange naturlige hindringer.

Solgt
Reserveret
Valgt
Villaområde
NØGLETAL
Pcl. Nummer:
Viste hustype:
M2:
Kontantpris:
Ejerudg. pr. år:
Ejerudg. pr. md:
PLANLØSNINGER
A
B
C
D
Nummer m2 Hustype Kontantpris

Beliggenhed

HUSE DU MÅSKE KUNNE VÆRE INTERESSERET I

Køge, Trianglen
Kontantpris fraKr. 3.200.000,-

  • Rækkehuse i 2 plan på 135/140 m²
  • Eget udhus
  • Forskellige indretninger
  • Lukket boligkvarter

Se mere

Trianglen er et nyt Lind & Risør rækkehuskvarter tæt på Køge centrum. Området består af 28 nye arkitekttegnede rækkehuse i 2 fulde plan.

Nærum, Nærumgårdsvej 2A-2L
Kontantpris frakr. 4.995.000,-

10 rækkehuse i 3 plan
156 – 164 m²
Balkon, carport og udhus til alle boliger
Eksklusive materialer
Bo tæt på Nærum Bytorv og Hovedgaden
Gulvvarme på alle etager
Opføres efter BR2015 lavenergikrav
Kort afstand til indkøb, transport, skole, badestrand og skov

Se mere

10 arkitekttegnede rækkehuse i 3 plan, med yderst central beliggenhed i hjertet af Nærum i Nordsjælland. Eksklusive huse i spændende arkitektur med egen carport/udhus og opført i moderne materialevalg

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.