Fredensborg, Asminderødhave

  • Del:

Byg drømmehuset i hjertet af Fredensborg

Bebyggelsen er beliggende centralt i Fredensborg med kort afstand til både indkøb, transport og skole.

23 nye villagrunde til opførelse af drømmehuset, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun et stenkast fra byens pulserende liv.
Fredensborg er beliggende i den nordlige del af Storkøbenhavn, med masser af natur og rekreative områder, plads til børn, kunst, og kultur.

Fredensborg Kommune ligger i den nordvestlige del af kommunen og er selve Fredensborg. Byen huser både Fredensborg Slot, slotsparken og Esrum Sø og har desuden en gågade. Fredensborg Slot giver byen et royalt snit der gør byen til noget særligt, når der en gang om året bydes velkommen til Dronningen og hendes familie, når de flytter ind på Fredensborg Slot for sommeren.

Solgt
Reserveret
Valgt
NØGLETAL
Pcl. Nummer:
Viste hustype:
M2:
Kontantpris:
Ejerudg. pr. år:
Ejerudg. pr. md:
PLANLØSNINGER
L159
V150
V187
V210
Nummer m2 Hustype Kontantpris

BELIGGENHED

GRUNDE DU MÅSKE KUNNE VÆRE INTERESSERET I

Slangerup, Stensbjergvej
Naturskønne omgivelser

  • Lukket nyt villakvarter
  • Rolige og trygge omgivelser
  • Velfungerende by med mange faciliteter

Se mere

Her er en unik mulighed for at opføre jeres nye arkitekttegnede drømmehus i grønne omgivelser - centralt i Slangerup i Nordsjælland.
Yderst rolig og naturskøn beliggenhed med kort afstand til det hele

Rungsted Kyst, Fredheimvej
På vandsiden i Rungsted

  • 4 liebhavergrunde
  • Grundstørrelser over 2500 m²
  • Valgfrit byggeri

Se mere

Fire helt unikke byggemuligheder på en af Nordsjællands absolut mest eftertragtede beliggenheder. Byg jeres Liebhavervilla på vandsiden i Rungsted

Arkitektur og udformning er jeres eget valg

Husmodel og husarkitektur er ikke kun et spørgsmål om smag og behag. Det er i høj grad også med til at påvirke det udtryk jeres drømmehus giver. Klassisk, romantisk eller minimalistisk – valg af udformning og arkitektur er op til jer.

BLIV INSPIRERET MED VORES ONLINE KATALOG

Når I har valgt udstykning, skal I vælge hus. Og bare rolig, vi tager jer i hånden hele vejen! Hos Lind & Risør sikrer samarbejdet mellem byggerådgiver, arkitekt og jer det absolut bedste resultat. I kan naturligvis få præcis det arkitekttegnede hus, I ønsker jer. Lind & Risør har tegnet fremtidens huse siden 1980 – og vi kan også tegne jeres! I vores 250 siders inspirationskatalog, ’Fra typehus til drømmehus’, kan I finde en række inspirerende eksempler på arkitekttegnede huse, der har gjort boligdrømmen til virkelighed for mange andre familier.

KUNDEREFERENCER

Endelig nyt hus

”Det lignede sådan en norsk skov, hvor der lå en lille træhytte.”

Sådan beskriver Mattias Melkersen synet af den cirka 1200 m² store grund midt i Birkerød, som han og hans kone, Julie, havde udset sig som stedet for deres nybyggeri. Ideel til opførslen af familiens planlagte Lind & Risør-hus. I vejen stod blot det mindre skovareal … og så et ældre, henfaldent hus: En sort træhytte fra 1938 på 69 m².

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.