Rungsted Kyst, Fredheimvej

  • Del:

Liebhavergrund på vandsiden i Rungsted

Fire helt unikke byggemuligheder på en af Nordsjællands absolut mest eftertragtede beliggenheder.

En af de sidste byggemuligheder på vandsiden af Strandvejen ved Øresunds blå bølger. De fire liebhavergunde er alle over 2.500 m² og beliggende i lille eksklusiv udstykning i Rungsted mellem Fredheimvej og Smidstrupørevej.

De fire byggegrunde er nyudstykkede og der er således mulighed for selv at præge både huset og haven.

To af husene vil få adresse på Smidstrupørevej og to af husene vil få adresse på Fredheimvej. Fælles for alle fire grunde er en stor regulær byggegrund med bedste beliggenhed i grønne, fredelige og rolige omgivelser, kun to minutters gang fra Øresund.

Grundpriser:

Smidstrupørevej 2 (Matr.15e) (tættest på Strandvejen) UDSTILLINGSHUS SOLGT
Fredheimvej 1 (Matr.14i) (tættest på Strandvejen) kr. 5.950.000,-
Smidstrupørevej 4 (Matr.15f) SOLGT
Fredheimvej 3 (Matr. 13e) kr. 6.450.000,-

BELIGGENHED

BLIV INSPIRERET TIL JERES DRØMMEBOLIG

Husmodel og husarkitektur er ikke kun et spørgsmål om smag og behag. Det er i høj grad også med til at påvirke det udtryk jeres drømmehus giver. Klassisk, romantisk eller minimalistisk – valget er op til jer.

ÅBENT HUS PÅ SMIDSTRUPØREVEJ

Vi inviterer til åbent hus søndag hvor du kan opleve 337 m² liebhaveri i 1 og 2 plan Allerede når man kører gennem de murede søjler til denne herlige palævilla, er man klar over, at dette er noget ekstraordinært. På en helt sublim adresse - tæt på Øresunds blå bølger

KUNDEREFERENCER

Nyt hus i nyt boligkvarter

Drømmehuset

Familien Marstrand savnede mere plads og en rigtig familiehave. Der var lige én byggegrund tilbage i et hyggeligt nyt Lind & Risør-villakvarter i Vindinge, kun 3 km fra Roskilde centrum – og familien slog til. Grunden blev købt. Nu manglede kun opførelsen af selve huset.

I samarbejde med en arkitekt fra Lind & Risør tog familien udgangspunkt i en dobbelt-knækhusmodel fra byggefirmaet. Men det var kun udgangspunktet. Herfra var der frie tøjler – og familien kunne mere eller mindre få lige det hus, som de drømte om. De rykkede blandt andet rundt på nogle vægge i stue- og forældreafdeling, vinduer ligeledes, og så blev der valgt et ekstra, ikke planlagt rum. Et aktivitetsrum. ”Det havde vi ikke umiddelbart tænkt, vi havde behov for,” fortæller Benedikte.  ”Men vi kan allerede nu se, at det giver en kæmpe merværdi at have sådan et rum, hvor der er plads til leg og udfoldelse.”

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.