Dit eget arkitekttegnede hus

Hos Lind & Risør betyder "Når arkitekten tegner" rent faktisk at arkitekten tegner. Nemlig vores egne dygtige og erfarne arkitekter med mange års erfaring og utallige villaer, liebhaver- og landejendomme på cv'et.

De tegner gerne huset helt fra bunden og helt uden udgangspunkt i andre planløsninger m.v. det kan f.eks. være 1½- og 2-plans huse, store palævillaer, landejendomme, forskydningshuse, skråningshuse, huse med kælder, eller noget helt andet som I går og drømmer om.

Hos Lind & Risør har I derfor alle muligheder for sammen med vores dygtige og erfarne arkitekter, at få udarbejdet den rigtige løsning. Et hus hvor der også i udstrakt grad tages hensyn til byggegrundens muligheder.

I galleriet herover er der masser af eksempler på individuelle villaer som f.eks. huse i forskudte plan, 1½ plans huse, landejendomme, 2 plans huse, Patriciervillaer, Diagonalhuse m.fl. Husene er opført i forskellige stilarter, som spænder fra de klassiske og traditionelle, til de helt moderne.

Ønsker I at se endnu flere inspirationsbilleder af opførte huse, så bestil vores store byggekatalog. Her finder I over 250 siders inspiration og gode idéer.I kan få udleveret vores katalog gratis i et af vores mange åbne udstillingshuse eller I kan bestille kataloget eller en salgsbrochure på et af vores mange byggeprojekter via vores katalogbestilling.

Vi kan gøre boligdrømmen til virkelighed – også jeres.