Udstillingshuse & Byggeudstilling
- Velkommen til åbent hus hver weekend

Hver weekend inviterer arkitekt- og byggefirma Lind & Risør til åbent hus arrangement.
Kig forbi og se vores mange forskellige husmodeller og byggegrunde og bliv inspireret til jeres drømmehus

Lind & Risør har bygget fremtidens huse siden 1980. Og vi bygger også gerne jeres. Men inden I kommer så langt, kan I komme til åbent hus og lade jer inspirere af vores mange udstillingshuse eller se vores mange byggegrunde med god beliggenhed,

I sommerperioden holder vi åbent i udvalgte rækkehuse samt på vores hovedkontor i Taastrup. Her kan I komme forbi til en kort og uformel byggesnak, se udvalgte materialer i vores showroom samt få udleveret vores store inspirationsbog.
Kom til åbent hus og oplev vores kvalitet og ikke mindst finish i husene. I kan også få en helt uforpligtende byggesnak med vores byggerådgivere om jeres boligdrømme.

Klik på de enkelte udstillingshuse og læs mere om de flotte huse. Se hvordan de er indrettet, se flotte fotos og få kørselsvejledning til åbent hus.

For personlig fremvisning eller spørgsmål kontakt venligst vores salgsafdeling

Flemming Eibye

Salgschef Enfamiliehuse

Direkte: 43 32 20 37
Mobil: 28 43 99 64

fe@lr-hus.dk

Kasper Steffensen

Byggerådgiver

Direkte: 43 32 20 29
Mobil: 52 19 70 01

kst@lr-hus.dk

Morten Duch Nielsen

Byggerådgiver

Direkte: 43 32 20 39
Mobil: 28 92 64 83

mdn@lr-hus.dk

Flemming Stigborg

Byggerådgiver

Direkte: 43 32 20 40
Mobil: 20 99 60 63

fs@lr-hus.dk

Steven Christensen

Byggerådgiver

Direkte: 43 32 20 33
Mobil: 60 38 15 05

sc@lr-hus.dk

Claus Heje Olesen

Salgschef Rækkehuse

Direkte: 43 32 20 36
Mobil: 25 47 96 00

cho@lr-hus.dk

Gitte Hein Bagger

Boligrådgiver - Rækkehuse

Direkte: 43 32 20 21
Mobil: 26 79 38 96

ghb@lr-hus.dk

Læs vores månedsmagasin "Nyt Hus - åbent hus og projekter"

I dette magasin kan du få et overblik over alle vores åbne udstillingshuse.
Se bl.a. indretningen, flere flotte detalje-fotos, åbningstider og kørevejledning til hvert udstillingshus.
Uanset om man blot overvejer at bygge nyt hus eller allerede er godt i gang med hele processen, så har man brug for masser af inspiration til materialernes sammensætning, nye og spændende løsninger både udvendigt og indvendigt og ikke mindst idéoplæg til evt. carport, garage, vognport, overdækket terrasse og meget mere. Alt dette og endnu mere bestræber vi os på at fremvise i vores udstillingshuse.
Så uanset om du allerede har taget beslutningen eller blot overvejer at bygge nyt, så anbefaler vi et inspirationsbesøg i et eller flere af vores mange åbne udstillingshuse.

I magasinet “Nyt Hus” kan du udover inspiration fra vores mange udstillingshuse, også se en komplet oversigt over alle vores aktuelle og kommende salgsprojekter.

Læs magasinet her

Lad os hjælpe med dit byggebudget

Når I har fundet den helt rigtige byggegrund og I, i samarbejde med vores byggerådgiver og eventuelt arkitekten har fået alle husets individuelle detaljer på plads, kan byggerådgiveren give jer et komplet byggebudget.

Lind & Risørs byggebudget er helt uovertruffent det mest overskuelige overblik, man kan ønske sig over byggeriet. Klart og tydeligt fortæller det i alle detaljer om resultatet af de drøftelser, som I og byggerådgiveren har været igennem angående jeres nye arkitekttegnede hus. Dermed har I og jeres bankrådgiver fået et stærkt udgangspunkt for den videre økonomiske tilrettelæggelse af jeres byggeplaner.

Kundereferencer Se flere referencer

Mere tid og plads til familien

Familien Møller undersøgte selvfølgelig hele markedet og fik tre bud fra tre byggefirmaer. ”Vi var dog imponeret over den tid Lind & Risør gav sig til os. Man var ikke bare et nummer i køen, og vi følte os hurtigt ret sikre”.

Deres valg falder på et hus fra Lind & Risør på 156 m². Et aktivitetsrum kommer på ønskelisten, og da Jeppe og Maria selv er vokset op i komfortable børneværelser i god størrelse, synes de også, at deres to piger, Laura og Sofia, skulle have samme glæde. Og da Lind & Risør helt lader den enkelte familie selv bestemme, var de ønskede ekstra kvadratmeter ikke noget problem. Det endelige hus kommer op på 176 m². Et stort hop fra Jeppe og Marias første fælles bolig: en Valby-lejlighed på 38 m². Forinden havde familien i samråd med Lind & Risør udvalgt en optimal byggegrund i et nybyggerkvarter i Solrød Strand, og byggeriet kunne begynde.

Har du spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.