Udstillingshuse
- Velkommen til åbent hus hver søndag

OBS! VIGTIGT!
Myndighederne har gjort det klart, at vi alle har et ansvar for at begrænse spredning af coronavirus / COVID-19 og dermed sikre, at situationen ikke udvikler sig endnu mere alvorligt.
Hos Lind & Risør tager vi naturligvis også vores ansvar og har derfor indført en række tiltag både på kontoret og på byggepladserne.

Hovedkontor og byggemøder.
Vores hovedkontor er fortsat åbent og vi afholder stadig gerne kundemøder både med igangværende og nye familier der drømmer om et nybygget hus.
Vi sørger naturligvis for behørig afstand og afspritning som anbefalet. Så ønsker I at komme forbi til et byggemøde, så ring endelig til vores salgsafdeling og book et møde.

Åbent hus
Lind & Risør har - for at begrænse antallet af folk samlet indendørs og af hensyn til vores egne medarbejderes sikkerhed - besluttet, at alle udstilingshuse/åbent hus lukkes til og med foreløbigt søndag d. 29. marts 2020.

For personlig fremvisning kan vores salgsafdeling naturligvis kontaktes på tlf. 43 32 20 00 - vi fremviser gerne husene alle ugens 7 dage.

Lind & Risørs igangværende byggerier
På alle vores byggepladser arbejdes der fortsat – under de retningslinjer der nu skal overholdes for at sikre vores håndværkeres sikkerhed. Det betyder at vores igangværende byggerier ikke står stille.

Har I spørgsmål til igangværende byggesager, kommende byggemøder eller andet - så ring endelig til os på tlf. 43 32 20 00.


Hver weekend inviterer arkitekt- og byggefirma Lind & Risør til åbent hus arrangement.
Kig forbi og se vores mange forskellige husmodeller og byggegrunde og bliv inspireret til jeres drømmehus

For personlig fremvisning eller spørgsmål kontakt venligst vores salgsafdeling

Ønsker I en personlig fremvisning af et af vores udstillingshuse er I naturligvis meget velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på oplysningerne til højre.

Lind & Risør har bygget fremtidens huse siden 1980. Og vi bygger også gerne jeres. Men inden I kommer så langt, kan I komme til åbent hus og lade jer inspirere af vores mange udstillingshuse eller se vores mange byggegrunde med god beliggenhed,

Blandt vores husmodeller til åbent hus finder I bl.a. vinkelhuse, parcelhuse, længehuse, 2 plans huse, rækkehuse, liebhaveri og KUBE huse. Og I får et godt indtryk af de mange forskellige muligheder for husarkitektur, bl.a. minimalistisk arkitektur, fiskehusarkitektur og ArchLine. I Brøndby kan I tilmed opleve flere husmodeller på samme adresse.
Kom til åbent hus og oplev vores kvalitet og ikke mindst finish i husene. I kan også få en helt uforpligtende byggesnak med vores byggerådgivere om jeres boligdrømme.

Klik på de enkelte udstillingshuse og læs mere om de flotte huse. Se hvordan de er indrettet, se flotte fotos og få kørselsvejledning til åbent hus.

Få tilsendt adresser og åbningstider til åbent hus førstkommende søndag direkte på din mobil.
Send os en SMS på 1245 med teksten ’Prøvehus’ (0 kr. + alm. SMS-takst)

Læs vores månedsmagasin "Nyt Hus - åbent hus og projekter"

I dette magasin kan du få et overblik over alle vores åbne udstillingshuse.
Se bl.a. indretningen, flere flotte detalje-fotos, åbningstider og kørevejledning til hvert udstillingshus.
Uanset om man blot overvejer at bygge nyt hus eller allerede er godt i gang med hele processen, så har man brug for masser af inspiration til materialernes sammensætning, nye og spændende løsninger både udvendigt og indvendigt og ikke mindst idéoplæg til evt. carport, garage, vognport, overdækket terrasse og meget mere. Alt dette og endnu mere bestræber vi os på at fremvise i vores udstillingshuse.
Så uanset om du allerede har taget beslutningen eller blot overvejer at bygge nyt, så anbefaler vi et inspirationsbesøg i et eller flere af vores mange åbne udstillingshuse.

I magasinet “Nyt Hus” kan du udover inspiration fra vores mange udstillingshuse, også se en komplet oversigt over alle vores aktuelle og kommende salgsprojekter.

Læs magasinet her

Lad os hjælpe med dit byggebudget

Når I har fundet den helt rigtige byggegrund og I, i samarbejde med vores byggerådgiver og eventuelt arkitekten har fået alle husets individuelle detaljer på plads, kan byggerådgiveren give jer et komplet byggebudget.

Lind & Risørs byggebudget er helt uovertruffent det mest overskuelige overblik, man kan ønske sig over byggeriet. Klart og tydeligt fortæller det i alle detaljer om resultatet af de drøftelser, som I og byggerådgiveren har været igennem angående jeres nye arkitekttegnede hus. Dermed har I og jeres bankrådgiver fået et stærkt udgangspunkt for den videre økonomiske tilrettelæggelse af jeres byggeplaner.

Kundereferencer Se flere referencer

Mere tid og plads til familien

Familien Møller undersøgte selvfølgelig hele markedet og fik tre bud fra tre byggefirmaer. ”Vi var dog imponeret over den tid Lind & Risør gav sig til os. Man var ikke bare et nummer i køen, og vi følte os hurtigt ret sikre”.

Deres valg falder på et hus fra Lind & Risør på 156 m². Et aktivitetsrum kommer på ønskelisten, og da Jeppe og Maria selv er vokset op i komfortable børneværelser i god størrelse, synes de også, at deres to piger, Laura og Sofia, skulle have samme glæde. Og da Lind & Risør helt lader den enkelte familie selv bestemme, var de ønskede ekstra kvadratmeter ikke noget problem. Det endelige hus kommer op på 176 m². Et stort hop fra Jeppe og Marias første fælles bolig: en Valby-lejlighed på 38 m². Forinden havde familien i samråd med Lind & Risør udvalgt en optimal byggegrund i et nybyggerkvarter i Solrød Strand, og byggeriet kunne begynde.

Har du spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.