Byg på jeres egen grund

Vi bygger overalt på Sjælland, også på jeres egen private grund.

Mange tror, at Lind & Risør kun bygger huse på egne udstykninger...
Sådan er det ikke. Vi bygger naturligvis også på privatejede grunde. Så har I allerede grunden, så kontakt Lind & Risør og hør om de mange muligheder I har for at bygge med os. Har I endnu ikke fundet nogen byggegrund, kan vi måske også hjælpe med det.

I kan finde masser af inspiration og gode råd til grundkøbet i vores store byggekatalog "Fra typehus til drømmehus". Her kan I se utallige billeder af arkitekttegnede huse og vi viser også en lang række eksempler på huse vi har opført for vores kunder med udgangspunkt i netop husene i kataloget. Brug husene som inspiration til hvordan jeres eget drømmehus kunne se ud.

Her får I 10 gyldne grundregler til hvordan I finder den perfekte byggegrund:

  • Kig ikke kun på byggegrunde, kig også på huse som evt. kan rives ned og give plads til et nyt. Det er mere og mere almindeligt at gamle 60’er og 70’er huse giver plads til nye familievillaer.
  • Undersøg om der er indlagt stikledninger til kloak og vand.
  • Undersøg om området er særligt udsat ved skybrud og lign. og tjek om kommunen stiller krav til evt. faskine osv. til afvanding
  • Læs kommunens lokalplan for området. Der kan være bestemmelser som umuliggør byggeriet af jeres drømmehus.
  • Find ud af hvad der betyder mest for jer. Grundens størrelse? Beliggenhed? Adgangsforhold? Afstand til familie og venner?
  • Vær realistisk i forhold til hvor stort et hus familien har behov for og vær sikker på om det kan være på grunden. Der er både bebyggelsesprocenter og byggelinjer der skal overholdes.
  • HUSK at evt. carport og udhus også tæller med i m². Så der skal være lidt ”plads til overs” når husets størrelse er på plads.
  • Besøg gerne grunden på forskellige tidspunkter af dagen i forhold til både evt. forstyrrende trafik og solens placering rundt om huset. Besøg også gerne grunden både på hverdage og i weekenden.
  • Få foretaget en jordbundsundersøgelse INDEN i køber grunden. Denne afdækker både evt. forurening og om grundens bæreevne er tilstrækkelig. Får I ikke foretaget en jordbundsundersøgelse, risikerer I ekstra udgifter på flere hundrede tusinde kroner til fundering.
  • Få ALTID en advokat ind over grundkøbet. Hvis man har købt en grund uden en advokat, så er der ikke andre end én selv til at tage regningen, hvis den er forurenet eller har dårlig bæreevne.

Byggegrunde til salg

Med en byggemoden byggegrund fra Lind & Risør følger en række åbenlyse fordele. I køber byggegrund og hus ét sted og får fuldt økonomisk overblik over grundkøbet og hele byggeprocessen på én gang.

RIV NED OG BYG NYT

Hvor skal vi bo? Skal vi købe brugt og renovere eller måske bygge nyt? Skal vi eje eller leje? Ja, det kan nogle gange være svært at få alle tingene til at gå op i en højere enhed, når vi skal hive teltpælene op og flytte.

LAD OS HJÆLPE DIG MED DIT BYGGEBUDGET

Når I har fundet den helt rigtige byggegrund og I, i samarbejde med vores byggerådgiver og eventuelt arkitekten har fået alle husets individuelle
detaljer på plads, kan byggerådgiveren give jer et komplet byggebudget.
Lind & Risørs byggebudget er helt uovertruffent det mest overskuelige overblik, man kan ønske sig over byggeriet. Klart og tydeligt fortæller det
i alle detaljer om resultatet af de drøftelser, som I og byggerådgiveren har været igennem. Dermed har I og jeres bankrådgiver fået et stærkt
udgangspunkt for den videre økonomiske tilrettelæggelse af jeres byggeplaner.

Book et møde med vores byggerådgiver og kom godt i gang med drømmehuset.

LÆS MERE

KUNDEREFERENCER

Nyt hus i nyt boligkvarter

Drømmehuset

Familien Marstrand savnede mere plads og en rigtig familiehave. Der var lige én byggegrund tilbage i et hyggeligt nyt Lind & Risør-villakvarter i Vindinge, kun 3 km fra Roskilde centrum – og familien slog til. Grunden blev købt. Nu manglede kun opførelsen af selve huset.

I samarbejde med en arkitekt fra Lind & Risør tog familien udgangspunkt i en dobbelt-knækhusmodel fra byggefirmaet. Men det var kun udgangspunktet. Herfra var der frie tøjler – og familien kunne mere eller mindre få lige det hus, som de drømte om. De rykkede blandt andet rundt på nogle vægge i stue- og forældreafdeling, vinduer ligeledes, og så blev der valgt et ekstra, ikke planlagt rum. Et aktivitetsrum. ”Det havde vi ikke umiddelbart tænkt, vi havde behov for,” fortæller Benedikte.  ”Men vi kan allerede nu se, at det giver en kæmpe merværdi at have sådan et rum, hvor der er plads til leg og udfoldelse.”

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.