Materialevalget er en del
af kvaliteten

At bygge nyt hus er også et spørgsmål om at vælge sin helt egen personlige stil.
Valget af materialer og individuelle løsninger der fungerer i hverdagen er derfor helt afgørende for jeres trivsel i huset.

Derfor syntes vi ikke at det er en opgave som der skal tages let på. Det er måske en af de vigtigste processer i hele huskøbet, og netop derfor har vi valgt at have fastansatte materialevalgskonsulenter hos Lind & Risør.
Deres fornemmeste opgave er at rådgive og vejlede jer på jeres helt eget individuelle materialvalgsmøde som afholdes i vores showroom, og tager en dags tid.

En spændende dag hvor I sammen gennemgår alle husets standardmaterialer og naturligvis også kigger på de alternative muligheder vi tilbyder - både med og uden merpris.

Det skal selvfølgelig nævnes at standardmaterialevalget i forvejen er af høj kvalitet - ja, måske markedets bedste...

Men materialevalget i et hus handler i bund og grund om smag og behag og det vigtigste er, at det afspejler jeres families helt egen personlighed.

I er selvfølgelig altid velkommen til at besøge os i vores udstillingshuse til åbent hus i weekenden, hvor I naturligvis også kan finde masser af inspiration i de valgte materialer.

Hos Lind & Risør får I det hele med fra starten - vores materialestandard er måske markedets bedste...

  • Blødstrøgne mursten - mange farver
  • Varmegenvindingsanlæg/ventilationsanlæg fra NILAN
  • Hvide gipslofter
  • Væghængte toiletter
  • Siemens hvidevarer
  • Glasfilt på alle vægge og hvidmalet
  • Trægulv i stue og værelser. Klinker i øvrige rum
  • Alt skabsinventar fra HTH
  • Rationel - lavernergi - AURA + vinduer - med aluramme
  • Betontagsten

Kom til Åbent hus og bliv inspireret

Hver søndag inviterer Lind & Risør til åbent hus. Kig forbi og se vores mange forskellige husmodeller og byggegrunde. Og bliv inspireret til jeres drømmehus.

Lind & Risør har bygget fremtidens huse siden 1980. Og vi bygger også gerne jeres. Men inden I kommer så langt, kan I komme til åbent hus og lade jer inspirere af vores mange udstillingshuse eller se vores mange byggegrunde med god beliggenhed.

BLIV INSPIRERET

FÅ ØKONOMISK OVERBLIK

Måske har I allerede en klar ide om, hvordan jeres arkitekttegnede hus kunne se ud. Og så kan vi i princippet bare kaste os ud i et møde og arkitekttegninger, og få talt om størrelsen på huset, muligheder, valg af materialer og – ikke mindst - økonomi. Men husk at prisen ikke kun er kroner og øre, prisen er også et udtryk for hvad der er indeholdt. Vi giver et overblik over hvad I får med i prisen når I køber et nyt Lind & Risør hus - og listen er lang...

BYGGEPROCESSEN I 9 overskuelige TRIN

At bygge nyt hus er i høj grad et spørgsmål om at kunne holde mange bolde i luften på én gang. Det er vi rigtig dygtige til hos Lind & Risør A/S – ikke mindst fordi vi vores egne dygtige håndværkere ansat i alle faggrupper. Det gør hele byggeprocessen overskuelig og gennemskueligheden er bestemt til at få øje på.

KUNDEREFERENCER

Med plads til de personlige valg

Familien Jensen fik opført deres nye 180 m² villa akkurat, som de ville ha’ den. Og så blev de positivt overrasket over byggefirmaets service og engagement for godt håndværk.
Familien med Carina, Jesper og deres tre piger Laura, Louise og Lærke ville gerne have et nyt hus tæt på deres nuværende bolig i Allerød, nord for København. Lind & Risør havde den rigtige byggegrund og efter at have set to udstillingshuse fra byggefirmaet, slog familien til.

Under byggeriet kiggede familien indenom hver dag. Og så snart at vinduerne var sat på plads, fik de en nøgle til huset, så de kunne komme og se byggeriet på tæt hold, når de end ville. Også rart, da der en dag dukker en ekstra bestilling op: Jesper: ”Vi fik en centralstøvsuger leveret. Uden nogen aftale om at få den sat op. Lind & Risørs håndværkere, der gik herude, ville dog gerne hjælpe os med at sætte den op. Det var super, at de gad det!”

CARPORT, VOGNPORT OG OVERDÆKKET TERRASSE

Husk at I også kan vælge at opføre jeres nye hus med en ekstra dimension i form af enten carport, vognport eller overdækket terrasse. Snak med vores byggerådgivere omkring de mange muligheder.