Materialevalget er en del
af kvaliteten

At bygge nyt hus er også et spørgsmål om at vælge sin helt egen personlige stil.
Valget af materialer og individuelle løsninger der fungerer i hverdagen er derfor helt afgørende for jeres trivsel i huset.

Derfor syntes vi ikke at det er en opgave som der skal tages let på. Det er måske en af de vigtigste processer i hele huskøbet, og netop derfor har vi valgt at have fastansatte materialevalgskonsulenter hos Lind & Risør.
Deres fornemmeste opgave er at rådgive og vejlede jer på jeres helt eget individuelle materialvalgsmøde som afholdes i vores showroom, og tager en dags tid.

En spændende dag hvor I sammen gennemgår alle husets standardmaterialer og naturligvis også kigger på de alternative muligheder vi tilbyder - både med og uden merpris.

Det skal selvfølgelig nævnes at standardmaterialevalget i forvejen er af høj kvalitet - ja, måske markedets bedste...

Men materialevalget i et hus handler i bund og grund om smag og behag og det vigtigste er, at det afspejler jeres families helt egen personlighed.

I er selvfølgelig altid velkommen til at besøge os i vores udstillingshuse til åbent hus i weekenden, hvor I naturligvis også kan finde masser af inspiration i de valgte materialer.

Hos Lind & Risør får I det hele med fra starten - vores materialestandard er måske markedets bedste...

  • Blødstrøgne mursten - mange farver
  • Varmegenvindingsanlæg/ventilationsanlæg fra NILAN
  • Hvide gipslofter
  • Væghængte toiletter
  • Siemens hvidevarer
  • Glasfilt på alle vægge og hvidmalet
  • Trægulv i stue og værelser. Klinker i øvrige rum
  • Alt skabsinventar fra INVITA
  • Rationel - lavernergi - AURA + vinduer - med aluramme
  • Betontagsten

Kom til Åbent hus og bliv inspireret

Hver søndag inviterer Lind & Risør til åbent hus. Kig forbi og se vores mange forskellige husmodeller og byggegrunde. Og bliv inspireret til jeres arktitekttegnede drømmehus.

Lind & Risør har bygget fremtidens typehuse siden 1980. Og vi bygger også gerne jeres. Men inden I kommer så langt, kan I komme til åbent hus og lade jer inspirere af vores mange udstillingshuse eller se vores mange byggegrunde med god beliggenhed.

BLIV INSPIRERET

FÅ ØKONOMISK OVERBLIK

Måske har I allerede en klar ide om, hvordan jeres arkitekttegnede hus kunne se ud. Og så kan vi i princippet bare kaste os ud i et møde og arkitekttegninger, og få talt om størrelsen på huset, muligheder, valg af materialer og – ikke mindst - økonomi. Men husk at prisen ikke kun er kroner og øre, prisen er også et udtryk for hvad der er indeholdt. Vi giver et overblik over hvad I får med i prisen når I køber et nyt Lind & Risør hus - og listen er lang...

BYGGEPROCESSEN I 9 overskuelige TRIN

At bygge nyt hus er i høj grad et spørgsmål om at kunne holde mange bolde i luften på én gang. Det er vi rigtig dygtige til hos Lind & Risør A/S – ikke mindst fordi vi vores egne dygtige håndværkere ansat i alle faggrupper. Det gør hele byggeprocessen overskuelig og gennemskueligheden er bestemt til at få øje på.

KUNDEREFERENCER

YES! Sådan skal det være

I Anders og Lines nye hus fra Lind & Risør er alle kvadratmetre aktiverede. Parret har kunnet sætte deres eget præg på huset. Deriblandt muligheden for at få en drømmestue – en af de helt store af slagsen.

CARPORT, VOGNPORT OG OVERDÆKKET TERRASSE

Husk at I også kan vælge at opføre jeres nye hus med en ekstra dimension i form af enten carport, vognport eller overdækket terrasse. Snak med vores byggerådgivere omkring de mange muligheder.