Materialevalget er en del
af kvaliteten

At bygge nyt hus er også et spørgsmål om at vælge sin helt egen personlige stil.
Valget af materialer og individuelle løsninger der fungerer i hverdagen er derfor helt afgørende for jeres trivsel i huset.

Derfor syntes vi ikke at det er en opgave som der skal tages let på. Det er måske en af de vigtigste processer i hele huskøbet, og netop derfor har vi valgt at have fastansatte materialevalgskonsulenter hos Lind & Risør.
Deres fornemmeste opgave er at rådgive og vejlede jer på jeres helt eget individuelle materialvalgsmøde som afholdes i vores showroom, og tager en dags tid.

En spændende dag hvor I sammen gennemgår alle husets standardmaterialer og naturligvis også kigger på de alternative muligheder vi tilbyder - både med og uden merpris.

Det skal selvfølgelig nævnes at standardmaterialevalget i forvejen er af høj kvalitet - ja, måske markedets bedste...

Men materialevalget i et hus handler i bund og grund om smag og behag og det vigtigste er, at det afspejler jeres families helt egen personlighed.

I er selvfølgelig altid velkommen til at besøge os i vores udstillingshuse til åbent hus i weekenden, hvor I naturligvis også kan finde masser af inspiration i de valgte materialer.

Hos Lind & Risør får I det hele med fra starten - vores materialestandard er måske markedets bedste...

  • Blødstrøgne mursten - mange farver
  • Varmegenvindingsanlæg/ventilationsanlæg fra NILAN
  • Hvide gipslofter
  • Væghængte toiletter
  • Siemens hvidevarer
  • Glasfilt på alle vægge og hvidmalet
  • Trægulv i stue og værelser. Klinker i øvrige rum
  • Alt skabsinventar fra INVITA
  • Rationel - lavernergi - AURA + vinduer - med aluramme
  • Betontagsten

Kom til Åbent hus og bliv inspireret

Hver søndag inviterer Lind & Risør til åbent hus. Kig forbi og se vores mange forskellige husmodeller og byggegrunde. Og bliv inspireret til jeres arktitekttegnede drømmehus.

Lind & Risør har bygget fremtidens typehuse siden 1980. Og vi bygger også gerne jeres. Men inden I kommer så langt, kan I komme til åbent hus og lade jer inspirere af vores mange udstillingshuse eller se vores mange byggegrunde med god beliggenhed.

BLIV INSPIRERET

FÅ ØKONOMISK OVERBLIK

Måske har I allerede en klar ide om, hvordan jeres arkitekttegnede hus kunne se ud. Og så kan vi i princippet bare kaste os ud i et møde og arkitekttegninger, og få talt om størrelsen på huset, muligheder, valg af materialer og – ikke mindst - økonomi. Men husk at prisen ikke kun er kroner og øre, prisen er også et udtryk for hvad der er indeholdt. Vi giver et overblik over hvad I får med i prisen når I køber et nyt Lind & Risør hus - og listen er lang...

BYGGEPROCESSEN I 9 overskuelige TRIN

At bygge nyt hus er i høj grad et spørgsmål om at kunne holde mange bolde i luften på én gang. Det er vi rigtig dygtige til hos Lind & Risør A/S – ikke mindst fordi vi vores egne dygtige håndværkere ansat i alle faggrupper. Det gør hele byggeprocessen overskuelig og gennemskueligheden er bestemt til at få øje på.

KUNDEREFERENCER

Endelig nyt hus

”Det lignede sådan en norsk skov, hvor der lå en lille træhytte.”

Sådan beskriver Mattias Melkersen synet af den cirka 1200 m² store grund midt i Birkerød, som han og hans kone, Julie, havde udset sig som stedet for deres nybyggeri. Ideel til opførslen af familiens planlagte Lind & Risør-hus. I vejen stod blot det mindre skovareal … og så et ældre, henfaldent hus: En sort træhytte fra 1938 på 69 m².

CARPORT, VOGNPORT OG OVERDÆKKET TERRASSE

Husk at I også kan vælge at opføre jeres nye hus med en ekstra dimension i form af enten carport, vognport eller overdækket terrasse. Snak med vores byggerådgivere omkring de mange muligheder.