Fra boligdrøm til virkelighed - riv ned og byg nyt

Gør boligdrømmen til virkelighed - riv ned og byg nyt Lind & Risør hus - og spar penge hver måned!
Hvor skal vi bo? Skal vi købe brugt og renovere eller måske bygge nyt? Skal vi eje eller leje?
Ja, det kan nogle gange være svært at få alle tingene til at gå op i en højere enhed, når vi skal hive teltpælene op og flytte.

I forbindelse med den tilpasning boligmarkedet har været igennem sammenholdt med de relativt få byggegrunde der findes i Storkøbenhavn, er det blevet attraktivt at kigge på ældre huse som en mulig byggegrund. Beregninger viser, at der kan være god økonomi i at rive et ældre hus ned og bygge et nyt i stedet - fremfor at købe et ældre istandsat hus eller måske selv at skulle til at istandsætte.

Generelt har priserne nu ramt et niveau, hvor der igen handles boliger, og dette i kombination med den lave rente og yderst attraktive finansieringsforhold generelt, bør i mange tilfælde give fornyede overvejelser omkring et eventuelt boligkøb.

Bemærk at grundpriserne eller ældre huse til omfattende istandsættelse i Københavnsområdet ligger omkring de 2 mio. kr. Hvis I flytter længere væk fra Storkøbenhavn, hvor grundende og husene er billigere, kan I nemt finde en grund eller et "håndværkertilbud" til den halve pris, hvilket vil give en yderligere månedlig besparelse.

Ønsker I en uforpligtende snak om jeres boligplaner eller et byggebudget over jeres drømmehus, så kontakt vores byggerådgivere og få et økonomisk overslag over jeres muligheder og hvad en evt. byggegrund/hus til nedrivning må koste.

Byg på jeres egen grund

Mange tror, at Lind & Risør kun bygger huse på egne udstykninger. Sådan er det ikke. Vi bygger naturligvis også på privatejede grunde. Så har I allerede grunden, eller kig på et hus til nedrivning, så kontakt Lind & Risør og hør om de mange muligheder I har for at bygge med os.

Byggegrunde til salg

Med en byggemodnet byggegrund fra Lind & Risør følger en række åbenlyse fordele. I køber byggegrund og hus ét sted og får fuldt økonomisk overblik over grundkøbet og hele byggeprocessen på én gang.

KUNDEREFERENCER

Rev ned og byggede nyt

Familiens tredje Lind & Risør hus
Familien Hørlykke er flyttet ind i deres tredje hus fra Lind & Risør. De valgte at fortsætte deres samarbejde med det velkonsoliderede danske byggefirma – denne gang bare i et dobbelt så stort hus!

Beliggende på en ældre, kringlet villavej ved Rungsted Kyst kan man finde et splinternyt hus, som oser af byggekvalitet og lækker finish. Her bor familien Hørlykke, bestående af økonomikonsulent Dennis Hørlykke og projektleder Mie Hørlykke samt børnene Ida, Line og Mads.

Da familien for knap to år siden greb chancen for at købe et dødsbo, tæt på Mies familie og omgangskreds, valgte de at rive det gamle hus ned og begynde fra (mose)bunden af – i bogstaveligste forstand; da grunden er gammel mosejord.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.