Er et typehus virkelig noget for dig?

Hos Lind & Risør får I ikke bare et almindeligt typehus. Vi bygger nemlig huse som er tilpasset dig – og ikke omvendt. Med vores arkitekttegnede huse får I ikke et færdigt samlesæt som i et klassisk typehus, men derimod alt det I altid har drømt om. Hos os bliver jeres individuelle behov og ønsker nemlig opfyldt og vi vil med jeres historie i fokus, skabe en helt unik drømmebolig.

Når I bygger hus med os, får I ikke en standardløsning. Siden 1980 har vi leveret arkitekttegnede huse, hvorfor vi har en solid bunke erfaring i rådgivning og vejledning når det kommer til skabe drømmehuse. Vi ved at alle familier er forskellige, og vores fornemste opgave er at forstå jeres ønsker og føre dem ud i livet – og det er præcis kernen i vores forretning. Vores erfarne og kompetente byggerådgivere og arkitekter er eksperter i – sammen med jer – at finde frem til netop den løsning, der giver bedst mening for jer. Det er uanset om det er et nyt hus i gammel stil, patriciervilla, funkishus, 1 plan, 1 ½, 2 plan, palævilla og parcelhus – ja, drømme kan let blive til virkelighed.

Få de mange fordele ved et arkitekttegnet hus

Et klassisk typehus er ganske enkelt et hus, som bygges i samme udformning i mere end ét eksemplar ud fra en på forhånd fastlagt skabelon. Sådan er det ikke hos Lind & Risør. Hos os skal du ikke nøjes med et typehus, men du får meget mere – et hus der passer til jeres unikke behov.

Ved at bygge hus med Lind & Risør får I:

• Alt i én kontrakt – Vi står for både rådgivning, plantegning, beregning og opførelse.
• Et godt overblik over økonomien – hvor vi sætter realistiske tidsplaner og budgetter.
• En tryg proces – Vores erfarne arkitekter, kender til alle processer og guider dig trygt og sikkert igennem alle faser. Lige fra de første plantegninger, til I står med nøglen i hånden.
• Gennemsigtighed og tryghed – alle detaljer er nemlig afklaret helt fra begyndelsen.
• Èn kontaktperson – I undgår at være i kontakt med forskellige firmaer og leverandører. Hos os får I nemlig jeres egen personlige kontaktperson i hver fase. Når man bygger hus er der nemlig mange bolde i spil, og man kan hurtigt komme i tvivl, have spørgsmål eller have brug for vejledning og rådgivning. Derfor stiller vi en ekspert til rådighed, som følger jeres drømmebolig helt til dørs.
• En unik løsning tilpasset jeres behov. Kombineret med vores rådgivning får I til enhver tid en gennemarbejdet og realistisk planløsning, som baserer sig på mange års erfaring samt nyeste viden inden for husbyggeri.

Læs meget mere om vores byggeforløb og hvordan sådan en proces ser ud – eller find yderligere inspiration i vores katalog.

Du kan også se aktuelle byggegrunde her.

FRA TYPEHUS TIL DRØMMEHUS

Kontakt os og få vores bud på jeres drømmehus