Få en virtual reality model af jeres kommende drømmehus INDEN vi bygger det

Når I bygger hus med Lind & Risør får I en helt enestående mulighed
for at gå en tur rundt i jeres nye drømmehus - allerede inden vi har bygget det.
Det giver den helt rigtige mavefornemmelse.

Når du bygger nyt hus med Lind & Risør ved de fleste, at huset er arkitekttegnet af vores egne dygtige arkitekter - efter jeres egne ønsker, behov og idéer.

Nu giver vi dig også en Virtual Reality model af familiens kommende drømmehus INDEN vi bygger det. Det giver nemlig den helt rigtige mavefornemmelse hos både jer og os, at vide at huset er præcis som I drømmer om. Og så bliver ventetiden jo måske også lidt kortere, når I kan "gå en tur" i huset en gang imellem.

Vores Virtual Reality model giver jer ro i maven, når I på jeres mobil eller tablet nemt og enkelt kan bevæge jer rundt i jeres kommende hus og få en fornemmelse af indretningen og rumvirkninger.

Modellen produceres efter den skitse som I udarbejder sammen med vores arkitekter. Der er altså tale om jeres HELT EGET personlige hus - og det er næsten som at være der i virkeligheden. Gå rundt inde huset eller tag en gå-tur rundt om huset og se det fra alle verdenshjørner.

Download Lind & Risørs app fra enten App-Store eller Google Play og se 4 forskellige eksempler på Virtual Reality huse udarbejdet på baggrund af vores udstillingshuse på Skovengen i Brøndby. Så kan I få en forsmag på denne helt enestående mulighed for at gå rundt i jeres helt eget personlige hus længe før 1. spadestik er taget.

Nedenfor kan ses en videopræsentation som eksempel på vores Virtual Reality løsning. Husk at VR løsningen tager 100% udgangspunkt i jeres helt eget drømmehus.

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.