Få en virtual reality model af jeres kommende drømmehus INDEN I køber det

Når I bygger hus med Lind & Risør får I en helt enestående mulighed
for at gå en tur rundt i jeres nye drømmehus - allerede inden I køber det.
Det giver tryghed og den helt rigtige mavefornemmelse.

Når du bygger nyt hus med Lind & Risør ved de fleste, at huset er arkitekttegnet af vores egne dygtige arkitekter - efter jeres egne ønsker, behov og idéer.

Nu giver vi dig også muligheden for at gå en tur i en Virtual Reality model af familiens kommende drømmehus INDEN I køber. Det giver nemlig den helt rigtige mavefornemmelse hos både jer og os, at vide at huset er præcis som I drømmer om. Og så bliver ventetiden jo måske også lidt kortere, når I kan "gå en tur" i huset en gang imellem.

Vores Virtual Reality model giver jer ro i maven, når I på jeres mobil eller tablet nemt og enkelt kan bevæge jer rundt i jeres kommende hus og få en fornemmelse af indretningen og rumvirkninger.

Modellen produceres efter den skitse som I udarbejder sammen med vores arkitekter. Der er altså tale om jeres HELT EGET personlige hus - og det er næsten som at være der i virkeligheden. Gå rundt inde i huset eller tag en gå-tur rundt om huset og se det fra alle verdenshjørner.
Download Lind & Risørs app fra enten App-Store eller Google Play og se 4 forskellige eksempler på Virtual Reality huse udarbejdet på baggrund af vores udstillingshuse på Skovengen i Brøndby. Så kan I få en forsmag på denne helt enestående mulighed for at gå rundt i jeres helt eget personlige hus længe før 1. spadestik er taget.

Virtual Reality modellen er inkluderet i husprisen hos Lind & Risør - du kan få yderligere oplysninger om de nærmere betingelser hos vores byggerådgivere.
Nedenfor kan ses en videopræsentation som eksempel på vores Virtual Reality løsning. Husk at VR løsningen tager 100% udgangspunkt i jeres helt eget drømmehus.

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.