Byggeaften - "riv ned og byg nyt"

I samarbejde med Danske Bank og home, inviterer vi nu til endnu en spændende byggeaften onsdag d. 5. februar 2020 kl. 17.00-19.30
Tilmelding foregår via linket nedenfor. BEMÆRK - begrænset antal pladser!

Bliv meget klogere på temaet "Riv ned og byg nyt"

Det er efterhånden velkendt at mange river ældre huse ned og bygger nyt i stedet. Tidligere renoverede vi i stor stil de gamle villaer fra 60’erne og 70’erne, men mange har efterhånden set idéen i at rive det ældre hus ned og i stedet opføre et helt nyt og energivenligt hus. Ganske enkelt fordi økonomien taler sit helt eget tydelige sprog – det betaler sig!

Byggefirmaerne står til rådighed med både nedrivning, arkitekt og nyt drømmehus, ejendomsmæglerne har overblikket over hvilke huse der er til salg og banken har de helt rigtige bud på hvordan økonomien kan hænge sammen, selvom det nye hus – som udgangspunkt – er dyrere og kræver et større lån. Derfor er det helt naturligt at home, Danske Bank og byggefirmaet Lind & Risør A/S, i tæt samarbejde sætter fokus på de mange muligheder der findes.

Det gør vi med et stort fællesarrangement på tværs af alle tre brancher, onsdag d. 5. februar kl. 17.00-19.30 i Birkerød.
Vi byder på spændende indlæg (fra bank, byggefirma, arkitekt og nedrivningsfirma), lidt at drikke og serverer en let anretning.

Tilmelding til Byggeaften

Har du spørgsmål?

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål om denne byggeaften, vores huse eller andet du måtte være i tvivl om.