Med et drømmehus fra Lind & Risør- arkitekt- og byggefirma - får I en byggepartner som står for kvalitet, tryghed og en sikker fremtidsinvestering.

At bygge nyt hus er en kompleks proces, som kræver et professionelt byggefirma, der uden at ryste på hånden kan give jer kvalitet og tryghed. Lind & Risør har bygget fremtidens huse siden 1980 – og vi bygger også gerne jeres.
Siden 1980 har Lind & Risør været garant for arkitekttegnede huse af meget høj kvalitet og vores karakteristiske bomærke er ikke mindst en blåstempling hos ejendomsmæglerne, der vælger at fremhæve det i deres annoncer. Hos Lind & Risør er det altid samarbejdet mellem byggerådgiver, arkitekt og jer, der sikrer det absolut bedste resultat.

Trygheden oplever I allerede, når I møder vores professionelle byggerådgivere første gang. Ud over at kunne rådgive jer til den bedste løsning for jer, fungerer en byggerådgiver også som kontaktperson fra vores byggefirma som I naturligvis altid kan henvende jer til, hvis I har spørgsmål eller er kommet i tvivl. For når man bygger nyt hus er her mange bolde i luften, f.eks. valg af indretning, indvendige materialer og finasiering. Byggefirmaet ved også alt om kommunalplaner, infrastruktur m.m. Og er desuden specialist i planlægnings- og byggefasen af jeres nye Lind & Risør hus.
At bygge sit eget hus er nok et drømmescenarie for mange. Tænk sig et hus helt uden kompromiser, halve løsninger – og uden vedligeholdelse i mange, mange år! Men mennesker er forskellige. Og det er drømmehuset også. Derfor er vores erfarne arkitekters fornemste opgave er at tage udgangspunkt i jeres drømme og behov. Og det er de rigtig gode til! Vi hjælper jer med at bygge nyt hus i gammel stil, patriciervilla, murermestervilla, funkishus, 1 plan, 1 ½ plan, 2 plan, forskudt plan – og hus med kælder, palævilla, parcelhus, rækkehus
– ja, vi kunne blive ved!
Lind & Risør har som arkitekt- og byggefirma opført et væld af huse. Nogle af dem finder I i vores inspirationskatalog. I finder dog hverken faste husmodeller eller typehuse. Vi vil nemlig hellere vise jer en række muligheder og lade jeres ønsker og drømme opstå derfra. Og kataloget er fyldt med eksempler på andre, der har gjort det samme. F.eks. har et hus erstattet en overdækket terrasse med en sideforskudt tilbygning, et H-hus har fået hævet sin midterbygning efter bygherrens ønske for at give øget loftshøjde til husets hjerte, køkkenet. Og et tredje hus har fået tilføjet en stor glaskarnarp for at trække mere sollys ind i køkkenet. Desuden er det altid muligt at tilføje en ekstra dimension til jeres nybyg på jeres byggegrund byggegrund
, f.eks. carport eller overdækket terrasse.
Download vores inspirationskatalog, ’Fra typehus til drømmehus’, her.


Download
Alle vores arkitekttegnede huse opføres af vores egne erfarne og professionelle håndværkere, simpelthen for at sikre en ensartet og høj kvalitet i alle huse. Og alle vores huse forsynes med markedets bedste standard materialevalg med bl.a. væghængte toiletter, gipslofter og træ- eller flisegulve overalt, Simens hvidevarer og gulvvarme i hele huset med trådløs styring. Men materialevalget er naturligvis helt op til jer. Vi er bare byggefirmaet der hjælper til.

Med et nybygget hus fra Lind & Risør arkitekt- og byggefirma slipper I for at bekymre jer om eventuelle skavanker og ubehagelige overraskelser, der kan følge med, når man f.eks. køber et gammelt hus. Vi giver jer nøglerne til en gennemført og arkitekttegnet hus. Et drømmehus. Og et fremtidens hus.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.