Kommende byggegrunde på hele Sjælland

Lind & Risør arbejder hele tiden på at udvikle nye og spændende byggegrunde og villaprojekter.
Velbeliggende villakvarterer i trygge omgivelser.

Mens vi arbejder på selve udformningen og de sidste detaljer af et nyt villakvarter, giver vi interesserede købere muligheden for at skrive sig op på venteliste. Dette giver jer muligheden for automatisk at modtage salgsmaterialet med posten så snart vi påbegynder salget af byggegrundene.

Nedenfor kan I læse mere om de projekter vi arbejder på i øjeblikket, ligesom I kan skrive jer op til at modtage materialet. Så sender vi automatisk materialet med posten når vi er klar til at påbegynde salget.

Byggegrunde vi arbejder på i øjeblikket

Jyllinge, Bromarken (villagrunde)
opskrivning

Opskrivning til villagrunde i Jyllinge
Udbydes i 2018
Skøn beliggenhed i rolig veludviklet by
Tæt på skole, indkøbscenter og sportsanlæg

Se mere

106 villagrunde i nyt boligkvarter med både rækkehuse og villagrunde. Det nye boligkvarter Bromarken er beliggende i rolige omgivelser med gode stisystemer til den veludviklede bys mange faciliteter.

kom til åbent hus søndag

Hver søndag inviterer Lind & Risør til åbent hus. Kig forbi og se vores mange forskellige huse og byggegrunde og bliv inspireret til jeres drømmehus.

Bestil katalog eller brochurer

Ønsker du yderligere inspiration men du venter på at vi udbyder et bestemt boligområde? Så bestil eller læs vores store inspirationskatalog med masser eksempler på arkitekttegnede huse og mange gode råd til hvordan I bedst kommer i mål med drømmehuset. Her kan også bestilles salgsbrochurer for vores aktuelle byggeprojekter.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.