Nærum, Linde Allé

  • Del:

Arkitekttegnede ejerlejligheder i hjertet af Nærum

Velkommen til Linde Allé og 30 eksklusive ejerlejligheder. Bo centralt i Nordsjælland med kort transporttid til København.

På denne herlige beliggenhed midt i Nærum opføres nu en helt ny Lind & Risør ejerlejlighedsbebyggelse.

Bygningerne opføres i 3 etager, hvor alle lejlighederne enten har egen have/terrasse eller balkon. Der er elevator i hver opgang.

De arkitektegnede lejligheder har hver brugsret til én nummeret parkeringsplads og ét stk. depotrum i kælderen, hvor der ligeledes er plads til cykelparkering eller lignende.

Her er en unik mulighed for at bo i en helt nybygget lejlighed tæt på København i bynære omgivelser, men stadig med Nordsjællands skønne natur lige uden for døren.

Lejlighederne er velegnede til alle aldersgrupper, med en sjælden og attraktiv beliggenhed lige midt i byen.

Stuelejlighederne får skøn have/terrasse - alle øvrige lejligheder får deres egen store altan.
Et dejligt sted at nyde en kop kaffe fra morgenstunden, i eftermiddags-solen eller om aftenen. Altanen er rummelig og brugbar med plads til spiseplads. Haver/terrasser og altaner vender enten mod syd eller vest.

OBS! Besøg os i udstillingshuset på Nærumgårdsvej 2K, hvor du kan få en uforpligtende snak om lejlighederne på Linde Allé, se udvalgte materialer eller få udleveret salgsbrochure. Se åbningstider under åbent hus

Ejerlejlighederne er indrettet med eksklusive materialer fra velkendte leverandører og har mange gode detaljer.

Alle rum er udført med enten klinker eller egetræs plankegulve. Lofter er hvide gipslofter og alle vægge er hvide med filt.

Vinduer er Aura+ Premium fra Rationel med træ indvendigt og aluminium udvendigt.

De 8 m² store altaner udføres med stål og matteret glas samt gulve i hårdt træ. Stuelejlighederne får stor flisebelagt terrassehave.

Lejlighederne er alle indrettet med entré, stort køkken/alrum og badeværelse.
Derudover opføres lejlighederne med enten hyggelig terrasse eller en rigtig skøn altan med plads til hygge.

Alle lejligheder har herudover brugsret til egen P-plads, eget depotrum i kælder samt overdækket cykelparkering på fællesarealet.

Du kan her se skyggediagrammer for bebyggelsen (åbner som Ipaper)

Ledig
Solgt
Reserveret
Valgt
NØGLETAL
Pcl. Nummer:
Viste hustype:
M2:
Kontantpris:
Ejerudg. pr. år:
Ejerudg. pr. md:
PLANLØSNINGER
1A
1B
1C
2A
Nr m2 Type Overtagelse Kontantpris

Beliggenhed

KUNDEREFERENCER

Familien Jensen

Et slag bordtennis med udsigt? Ja tak!
Når man står på 1. salen i familien Jensens helt nye Lind & Risør-hus, drages man straks mod det store vestvendte gavlvinduesparti med udsigt over kvarteret og grønne arealer lidt længere væk. Man kan herfra endda skimte familiens tidligere nabolag blot 250 meter borte.
Ens opmærksomhed kan dog ligeså hurtigt skifte til det interessante indvendige interiør. Jan og Lene har nemlig været hurtige til at indrette deres nye hus med en masse personlige ting, i dette rum fx bordtennisbord, tv-/videospilhjørne samt hyggeligt sofaarrangement – med direkte udsigt ud gennem gavlen.
”Det er helt bevidst, at der er en sofa, fortæller Lene. ”Her kan jeg godt lide at komme op og sidde et kvarters tid efter en travl arbejdsdag.”
Når måske specielt drengene (inklusiv Jan) virkelig skal forkæle sig selv, er der også mulighed for at køre et stort projektorlærred ned foran vinduespartiet.
Så er der virkelig dømt hjemmebiograf!

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.