Albertslund, Birkelundsvej 32

  • Del:

Indflytningsklart og moderne 2 plans rækkehus i lukket boligkvarter midt i Albertslund

I det store nybyggede boligområde Herstedlund i Albertslund, ligger dette Lind & Risør rækkehus fra 2011.
Huset fremstår nymalet og er klar til en hurtig overtagelse.

Om Birkelundsvej
Indflytningsklart arkitekttegnet og moderne rækkehus i flot og tidssvarende arkitektur fra 2011, centralt beliggende på Birkelundsvej i Albertslund i boligområdet Herstedlund. Huset er på 130 m² opført i 2 fulde plan.

Boligen er opført i Lind & Risørs velkendte høje kvalitet med både varmepumpe og gulvvarme på begge etager og i alle rum. Der er valgt gode kvalitetsmaterialer til huset, herunder kan bl.a. nævnes: Hvidpigmenterede og mat
lakerede egetræsgulve, egetræs trappe, hvidt grebsfrit Svane-køkken med massiv sort granitbordplade og
indbyggede Svane-garderobeskabe på alle værelser.

Hele området kendetegnes ved en meget høj arkitektonisk kvalitet og flotte udenomsarealer med skov, savanne og legeområder. Der er endvidere et mindre fælleshus til denne bebyggelse, samt et ca. 400 m² stort fælleshus til brug for hele dette nybyggede område.

Kontantpris kr. 3.095.000,-

Om indretningen
Stueetage:
Entre, gæstetoilet kombineret med teknikum med både håndvask, wc og vaskemaskine, moderne lukket Svane-køkken og opholdsstue med udgang til sydvendt terrasse og have. Trappe til 1. sal, hvor pladsen under trappen er udnyttet til stort depotrum.
1. sal:
4 værelser - Det ene med udgang til sydvendt altan. Badeværelse med separat bruseniche, håndvask med skabe under og wc.

Fælles parkering, dog med brugsret til egen nummereret p-plads.

Huset fremstår indflytningsklart samt nymalet, og er klar til en hurtig overtagelse.

Beliggenhed

Vi tilbyder også rækkehuse som er under opførelse

Ønsker I mulighed for medindflydelse på hvilken boligindretning I gerne vil have, så har vi også flere rækkehusprojekter som endnu ikke er færdigbyggede. Nogle er endda så tidligt i processen at I stadig kan nå at vælge mellem flere forskellige indretninger, alt efter hvilket behov jeres familie har. Fælles for alle vores rækkehuse er at I får det hele med fra starten: En helt færdig ejerbolig opført i de bedste byggematerialer, med et flot og moderne materialevalg, en have af overkommelig størrelse og minimale vedligeholdelsesudgifter i mange år. Alle vores arkitekttegnede rækkehuse opføres som lukkede bebyggelser med god sammenhæng mellem boliger, veje og fællesarealer så her er god plads til leg, aktiviteter og samvær. Klik på nedenstående link og se hvilke rækkehusprojekter vi tilbyder i øjeblikket.

Kommende rækkehus projekter

Lind & Risør arbejder hele tiden på at udvikle nye og spændende boligprojekter. Mens vi arbejder på selve udformningen og de sidste detaljer af et nyt boligkvarter, giver vi interesserede købere muligheden for at skrive sig op på venteliste. Dette giver jer muligheden for automatisk at modtage salgsmaterialet med posten så snart vi påbegynder salget af byggegrundene eller rækkehusene. Samtidig kommer I forrest i køen når salget starter. En stor fordel, da en stor af husene ofte reserveres eller sælges via ventelisten. Klik på nedenstående link og se hvilke rækkehusprojekter vi arbejder på i øjeblikket.

KUNDEREFERENCER

Rækkehuslivet – det moderne hus til den moderne familie

Familien Foldager valgte at flytte fra deres ejerlejlighed i Valby til et helt nyopført 2 plans Lind & Risør-rækkehus i Karlsunde. Fra by til land. Og fra én boligtype til en anden.

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.