Allerød, Møllemoseparken 157

  • Del:

Lækkert rækkehus i skønt lukket boligkvarter centralt i Allerød

I et stort nybyggerområde midt i Allerød, ligger dette Lind & Risør rækkehus fra 2013.
Moderne indretning med 3 værelser og 2 badeværelser, heraf det ene med stort hjørnebadekar.

Beliggende i det attraktive boligkvarter Møllemoseparken sælges dette arkitekttegnet dobbelthus i 1 plan opført i fiskerhusarkitektur og med egen carport og udhus.
Møllemoseparken er kendetegnet ved store grønne fællesarealer/blomstereng, hvilket har tiltrukket en stor andel af børnefamilier. Her er kort afstand til både offentlig transport, Allerød bymidte, indkøb, sportsfaciliteter og storslåede naturoplevelser.
Endvidere er her nemme tilkørselsforhold til motorvejen mod både Hillerød og København.

Kontantpris kr. 3.995.000,-

136 m² rækkehus opført i tidløse materialer. Alle rum fremstår lyse og venlige.
Det store åbne køkken/alrum med loft til kip er husets omdrejningspunkt. De store vinduespartier og loft til kip giver en skønt lysindfald og en rummelig fornemmelse.
Det hvide HTH køkken med sort granitbordplade er indrettet med god opbevaringsplads i både skabe og skuffer ligesom her er god bordplads. I åben forbindelse med alrummet finder du den store stue, fra begge rum har du udgang til husets vestvendte terrasse og have.
Endvidere byder huset på soveværelse med adgang til eget badeværelse, 2 gode værelser, ekstra badeværelse og bryggers. I alle værelser er der indbygget skabe.
Huset fremstår indflytningsklart samt nymalet, og er klar til en hurtig overtagelse.

Beliggenhed

Huse du måske kunne være interesseret i

Karlslunde, Gængehaven
Der udbydeshuse i 1 og 2 plan

Gårdhavehuse i 1 plan på 137 m²
Rækkehuse i 2 plan på 142/146 m²
Carport og udhus til alle boliger
Eksklusive materialer
Kort afstand til indkøb, transport, skole, badestrand og skov
Oplev husene i Virtual Reality

Se mere

Nyt boligkvarter i skønne rolige omgivelser centralt i Karlslunde. Det nye boligområde indeholder både gårdhavehuse i 1 plan og rækkehuse i 2 fulde plan og det hele er omkranset af den smukkeste natur.

Køge, Trianglen
Kontantpris fraKr. 3.300.000,-

  • Rækkehuse i 2 plan på 135/140 m²
  • Eget udhus
  • Forskellige indretninger
  • Lukket boligkvarter

Se mere

Trianglen er et nyt Lind & Risør rækkehuskvarter tæt på Køge centrum. Området består af 28 nye arkitekttegnede rækkehuse i 2 fulde plan.

KUNDEREFERENCER

Nyt hus i nyt boligkvarter

Drømmehuset

Familien Marstrand savnede mere plads og en rigtig familiehave. Der var lige én byggegrund tilbage i et hyggeligt nyt Lind & Risør-villakvarter i Vindinge, kun 3 km fra Roskilde centrum – og familien slog til. Grunden blev købt. Nu manglede kun opførelsen af selve huset.

I samarbejde med en arkitekt fra Lind & Risør tog familien udgangspunkt i en dobbelt-knækhusmodel fra byggefirmaet. Men det var kun udgangspunktet. Herfra var der frie tøjler – og familien kunne mere eller mindre få lige det hus, som de drømte om. De rykkede blandt andet rundt på nogle vægge i stue- og forældreafdeling, vinduer ligeledes, og så blev der valgt et ekstra, ikke planlagt rum. Et aktivitetsrum. ”Det havde vi ikke umiddelbart tænkt, vi havde behov for,” fortæller Benedikte.  ”Men vi kan allerede nu se, at det giver en kæmpe merværdi at have sådan et rum, hvor der er plads til leg og udfoldelse.”

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.