Dragør, Vierdiget 58

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Eksklusivt rækkehus i 3 plan med skøn tagterreaase og udsigt til Øresund

Rækkehuset er beliggende i nyt boligkvarter og er færdigopført - klar til indflytning.

Rækkehus i 3 plan med carport og skøn tagterrasse

Arkitekttegnet rækkehus i 3 plan på 176 m² som i stueplan byder på entré med garderobeskab og teknik. Badeværelse med toilet og håndvask, som også fungerer som gæstetoilet. Fra entréen er der adgang til dejligt stort U-formet køkken med ”bar-disk”.
I forlængelse af køkkenet starter alrummet, som ligger i åben forbindelse med stuen. Alt i alt fungerer køkken, alrum og stue som et stort og åbent rum med gennemlys fra begge sider og fleksible indretningsmuligheder.
Fra stuen er der udgang til husets terrasse/have, men der er også mulighed for en lille terrasse/gårdhave foran køkkenet.
På 1. salen findes 4 regulære værelser samt ekstra badeværelse.
På 2. salen findes endnu en stor opholdsstue med udgang til skøn tagterrasse hvor der er fremført vand og afløb.
8 m² af tagterrassen er overdækket og en fantastisk udsigt til Øresund kan nydes.

Om Dragør

Dragør gamle bydel og landsbyen Store Magleby er to af Danmarks bedst bevarede landsbymiljøer – du finder begge på Amagers sydspids. Dragør gamle bydel ligger ved havnen og tæt på strandenge, mark og skov. Du kan således opleve kultur, historie og natur i kombination med shopping, museums- og restaurantbesøg – og det hele ligger kun 14 km fra Rådhuspladsen.

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Engelsk landhygge i dansk designhus

Efter at have boet syv år nær Guildford, England, flyttede familien Alsing hjem til Danmark.

Det føltes naturligt for Jeannette og Jørgen Alsing – med de tre drenge, Alexander, Theodor og Victor – at vende hjem til Allerød: Byen, hvor både Jeannette og Jørgen er vokset op, og hvor en stor del af deres venner og familie stadig bor. Efter at have boet til leje i en kort periode, faldt interessen på en Lind & Risør-villaudstykning i Lillerød, vest for Allerød. Og inden kort tid, havde familien købt grund og ny bolig: et Lind & Risør hus i Skagenshus arkitektur.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.