Dragør, Vierdiget 70

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Eksklusivt rækkehus i 3 plan med skøn tagterreaase og udsigt til Øresund

Rækkehuset er beliggende i nyt boligkvarter og er færdigopført - klar til indflytning.

Rækkehus i 3 plan med carport og skøn tagterrasse

Arkitekttegnet rækkehus i 3 plan på 176 m² som i stueplan byder på entré med garderobeskab og teknik. Badeværelse med toilet og håndvask, som også fungerer som gæstetoilet. Fra entréen er der adgang til dejligt stort U-formet køkken med ”bar-disk”.
I forlængelse af køkkenet starter alrummet, som ligger i åben forbindelse med stuen. Alt i alt fungerer køkken, alrum og stue som et stort og åbent rum med gennemlys fra begge sider og fleksible indretningsmuligheder.
Fra stuen er der udgang til husets terrasse/have, men der er også mulighed for en lille terrasse/gårdhave foran køkkenet.
På 1. salen findes 4 regulære værelser samt ekstra badeværelse.
På 2. salen findes endnu en stor opholdsstue med udgang til skøn tagterrasse hvor der er fremført vand og afløb.
8 m² af tagterrassen er overdækket og en fantastisk udsigt til Øresund kan nydes.

Om Dragør

Dragør gamle bydel og landsbyen Store Magleby er to af Danmarks bedst bevarede landsbymiljøer – du finder begge på Amagers sydspids. Dragør gamle bydel ligger ved havnen og tæt på strandenge, mark og skov. Du kan således opleve kultur, historie og natur i kombination med shopping, museums- og restaurantbesøg – og det hele ligger kun 14 km fra Rådhuspladsen.

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Familien Jensen

Et slag bordtennis med udsigt? Ja tak!
Når man står på 1. salen i familien Jensens helt nye Lind & Risør-hus, drages man straks mod det store vestvendte gavlvinduesparti med udsigt over kvarteret og grønne arealer lidt længere væk. Man kan herfra endda skimte familiens tidligere nabolag blot 250 meter borte.
Ens opmærksomhed kan dog ligeså hurtigt skifte til det interessante indvendige interiør. Jan og Lene har nemlig været hurtige til at indrette deres nye hus med en masse personlige ting, i dette rum fx bordtennisbord, tv-/videospilhjørne samt hyggeligt sofaarrangement – med direkte udsigt ud gennem gavlen.
”Det er helt bevidst, at der er en sofa, fortæller Lene. ”Her kan jeg godt lide at komme op og sidde et kvarters tid efter en travl arbejdsdag.”
Når måske specielt drengene (inklusiv Jan) virkelig skal forkæle sig selv, er der også mulighed for at køre et stort projektorlærred ned foran vinduespartiet.
Så er der virkelig dømt hjemmebiograf!

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.