Farum, Korsbjergvænge 32

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

135 m² enderækkehus i nyere boligkvarter centralt i Nordsjælland

Rækkehuset er beliggende i rolige omgivelser men alligevel tæt på byens mange gode faciliteter. Huset er klar til indflytning.

Rækkehus i 2 fulde plan med egen carport

Rækkehuset er 135 m² og opført i 2 fulde plan i den klassiske Rustikhusarkitektur med murede gavle.

Huset er ideelt for børnefamilier og andre som ønsker mange værelser og en klassisk opdelt opholds- og beboelsesafdeling.

Rækkehuset er i stueetagen indrettet med entré, bryggers/gæstetoilet samt stort åbent køkken-/alrum-/stuemiljø med udgang til hyggelig have med fliseterrasse.

På husets 1. sal findes badeværelse samt 4 regulære værelser – heraf det ene med udgang til sydvendt balkon/altan.

Der er udgang til hyggelig gårdhave og terrasse på hver side af huset og der hører egen carport/udhus til rækkehuset.

Huset har været udlejet i en periode, men overtages nymalet og klar til indflytning

Kontantpris kr. 3.895.000,-
Overtagelse efter aftale

 

Om Farum og området

Bo midt i den skønne natur i Nordsjællands grønne perle.
I Farum, vil du opleve en by, der både er et typisk moderne dansk forstadssamfund og en by med rødder langt tilbage i historien.

Farum er rig på historiske og kulturelle seværdigheder – du kan besøge Farum Kirke, byens museer, eller du kan vælge at blive i centrum, hvor kommunen har bevaret en del af det oprindelige landsbymiljø. Så blot ved at færdes rundt i byen vil du få indblik i både det historiske og det moderne.

Ud over det kan du gå dig en tur i den meget smukke Skulpturpark med skulpturer af internationale kunstnere eller i Kumbelhaven, der rummer værker af den kendte Piet Hein.

Der er rige muligheder for naturoplevelser i Farum. Der er de to smukke søer Furesøen og Farum Sø og naturligvis Farum Marina, hvor der i sommervarmen kan bades i Furesøen og efterfølgende nyde en middag med panoramaudsigt over søen.

Der er skove og marker, der omgiver byen – så i Farum er du tæt på hovedstaden, og samtidig i dejlige naturomgivelser.

Farum er også sports- og foreningsliv. Byen har mange nye faciliteter, som kan danne ramme om forskellige arrangementer og aktiviteter – til glæde for borgerne i Farum. Derudover ligger Farum Golfklub tæt på Korsbjergvænge. En golfklub der af mange anses for én af Danmarks smukkeste.

Farum er en mindre by, men har alligevel noget at byde på – også efter solnedgang. Farum har desuden en del musikklubber, der repræsenterer forskellige musikgenre.

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Vores hus. Tegnet personligt til os

Vi så simpelthen fødslen af vores nye hus

“Folk spørger tit, hvad er det for en type hus, I har fået? Det har vi da aldrig set før. Det findes heller ingen andre steder, fortæller vi dem! Det her er vores hus. Tegnet personligt til os.”

Vibe Grundsøe har sammen med sin mand, Mikael, fået opført et helt nyt vinkelhus fra Lind & Risør på 218 m². Helt fra begyndelsen har parret kunnet præge udseendet og funktionerne i deres nye hus.

 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.