Ganløse, Peter Appels Vej 44

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Indflytningsklart arkitekttegnet rækkehus i 1 plan på 132 m².

Opført i flot arkitektur og sammenbygget med carport og udhus - beliggende i hyggeligt boligkvarter med små stille villaveje.

Om huset

Dette arkitekttegnede rækkehus er beliggende som enderækkehus i et mindre boligkvarter i natursmukke Ganløse. Huset er opført i gode kvalitetsmaterialer og er indrettet med bl.a.:
Entre, stort funktionelt bryggers med direkte adgang til carporten, flot hvidt køkken i åben forbindelse med alrum – og med udgang til skøn terrasse.
Fra alrum er der dobbelt glasdør til stor stue også med udgang til terrasse og flot glasparti som giver rummet dejligt lys.

Soveværelse med indbyggede skabe og direkte adgang til badeværelse med brus. Endvidere afdeling med yderligere  2 regulære værelser med indbyggede skabe og endnu et badeværelse.

Huset har store lyse klinker i entre, bryggers, køkken og på badeværelser. I øvrige rum er der flotte trægulve.

Hvidt køkken med grånistret bordplade i granit og fuld hvidevarepakke inkl. vaskemaskine. På begge badeværelser er der helstøbte bordplader og hvide underskabe.

Huset er opført med gulvvarme i alle rum, samt varmegenvindingsanlæg, der både producerer varmt brugsvand og sikrer et godt indeklima.

Huset er nymalet og klar til indflytning – overtagelse efter aftale.
For yderligere information eller en personlig fremvisning kontakt venligst salgsafdelingen på tlf. 4332 2000.

Om Ganløse og området

Bebyggelsen ligger i udkanten af Ganløse i et roligt nyere boligkvarter med hyggelige grønne arealer, tæt på natur, skov, indkøbsmuligheder, daginstitutioner og skole.

Ganløse ligger mellem Stenløse & Farum. Ganløse er en lille perle i Nordsjælland, hvor byen har bevaret mange af de gamle ejendomme, der giver byen særlig karakter.
Desuden er her mange lokale indkøbsmuligheder og kun 25 minutters kørsel til Rådhuspladsen i København. Ganløse ligger i naturskønne omgivelser med skov og sø, men byen har også mange fritidsfaciliteter for unge og ældre.
Kun få minutters kørsel fra Ganløse ligger bl.a. Mølleåens Golfklub, en smuk og udfordrende golfbane og Buresø Badet, hvor man de varme sommerdage kan tage sig en svømmetur.

Kommunen er en del af Stenløse kommune  der bl.a. tilbyder svømmehal, biograf, indkøbscenter, privatskole, gymnasium og S-togsforbindelse. I Ganløse er der 2 lokale købmandsbutikker, bager, slagter, blomsterhandler, frisører, pizzeria og bank, samt Ganløse skole med klassetrin fra 0. til 10. klasse. Kort sagt har Ganløse og omegn det hele – og lidt til.

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Rækkehuslivet – det moderne hus til den moderne familie

Familien Foldager valgte at flytte fra deres ejerlejlighed i Valby til et helt nyopført 2 plans Lind & Risør-rækkehus i Karlsunde. Fra by til land. Og fra én boligtype til en anden.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.