Karlslunde, Agergårdshaven 101

  • Del:

135 m² rækkehus i 2 fulde plan med egen carport og balkon

Lækkert moderne rækkehus, opført i lyse tidssvarende materialer og med en rummelig indretning med soveværelse + 3 regulære børneværelser.

Centralt i Karlslunde finder du denne lille oase med rækkehuse i 2 plan. Arkitekturen er moderne med hvide pudsede facader med antracitgrå vinduer, hegn m.m.

Bebyggelsen er omkranset af et stort grønt område, kun få minutter fra Køge Bugts bedste badestrand og tæt på indkøb, fitness center og S-tog. Med andre ord, har du alt hvad du kan ønske dig inden for få minutter.

Huset er opført i materialer der kræver minimal vedligeholdelse. Så i stedet for at luge i haven eller vedligeholde huset udvendigt, kan du nyde din fritid med familien, på din hobby eller hvad du går og drømmer om.

Indenfor byder huset på 2 fulde etager, i opholdsrum hvidpigmenteret egetræsgulve, i entré, toilet / badeværelse og køkken flotte grå gulvklinker. Overalt hvidmalede gipslofter og gulvvarme.

Kontantpris kr. 3.395.000,-

Stue etage: Entré med god opbevaringsplads - indbygningsskabe og depotrum (under trappen), toilet integreret med teknik/bryggers. Flot køkken med hvide elementer fra HTH og bordplade i hvid og grå marmoreret silestone, samt udgang til terrasse. Alrum/stue med skønt lysindfald fra store glaspartier og udgang til hyggelig gårdhave.
1. sal: Badeværelse med stilrent hvidt inventar fra HTH, soveværelse med walk-in-closet og udgang til skøn altan, herudover 3 værelser.
Herudover har du desuden egen carport og udhus foran huset.

(OBS: Billederne er fra et tilsvarende hus i bebyggelsen, og stemmer derfor ikke fuldstændigt overens med virkeligheden i Agergårdshaven 101. Bl.a. er der afbilledet en anden bordplade i køkkenet end der er monteret i Agergårdshaven 101).

Beliggenhed

KUNDEREFERENCER

Familien Willum

Da familien Willum skulle hjem til Danmark igen, stod valget mellem deres nuværende 70’er villa eller et helt nyt hus. Det blev nybyggeri hos Lind & Risør, hvor de fik et nyt hus fuldstændig tilpasset efter deres egne ønsker – med ekstra opmærksomhed på en helt fænomenal beliggenhed ved Fredensborg Slotspark og Esrum Sø.

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.