Smørum, Lammeengen 21

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Arkitekttegnet rækkehus i forskudte plan
med egen carport og udhus

142 m² med forskydning i flere plan og hele 4 værelser - nybygget og klar til indflytning

Om huset, indretningen og materialerne

Kontantpris kr. 4.895.000,- // Overtagelse efter aftale.

Huset sælges som et færdigt hus. Det betyder at når du overtager huset, så skal du blot sætte dine møbler ind og lægge dit tøj i de splinternye garderobeskabe. Huset er helt nyt og haven er færdiganlagt.

Vores arkitekter har tegnet en meget velindrettet planløsning med gode opholdsarealer og praktisk værelsesafdeling med hems.

Vores dygtige indretningskonsulenter har valgt tidsløse og nordisk inspirerede materialer i høj kvalitet, som sikrer jer en rød tråd i indretningen.

Køkkenet er Focus Hvid fra HTH – enkelt og tidsløst med hvide låger med softline greb og bordplade i sort granit samt køkkenvask i sort Silgranit.

På gulvene er der store rektangulære lyse klinker eller hvidpigmenterede egetræs plankegulve.

Begge badeværelser er indrettet med bruseniché, væghængt toilet, bordplade i hvid Kuma med formstøbt vask, hvide underskabe fra HTH samt rummelige højskabe til yderligere opbevaring.

Alle hvidevarer er fra Miele, emhætte fra Thermex.

Der er gulvvarme i hele huset – og et astma- og allergivenligt varmegenvindingsanlæg, som bl.a. sikrer jer et godt og sundt indeklima.

Husene opfylder kravene i det nyeste bygningsreglement BR18 (ENERGIKLASSE 2015), med lave varmeudgifter, idet varmen produceres med selvstændige luft- til vand varmepumper.

 

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Med plads til de personlige valg

Familien Jensen fik opført deres nye 180 m² villa akkurat, som de ville ha’ den. Og så blev de positivt overrasket over byggefirmaets service og engagement for godt håndværk.
Familien med Carina, Jesper og deres tre piger Laura, Louise og Lærke ville gerne have et nyt hus tæt på deres nuværende bolig i Allerød, nord for København. Lind & Risør havde den rigtige byggegrund og efter at have set to udstillingshuse fra byggefirmaet, slog familien til.

Under byggeriet kiggede familien indenom hver dag. Og så snart at vinduerne var sat på plads, fik de en nøgle til huset, så de kunne komme og se byggeriet på tæt hold, når de end ville. Også rart, da der en dag dukker en ekstra bestilling op: Jesper: ”Vi fik en centralstøvsuger leveret. Uden nogen aftale om at få den sat op. Lind & Risørs håndværkere, der gik herude, ville dog gerne hjælpe os med at sætte den op. Det var super, at de gad det!”

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.