Nærum, Nærumgårdsvej 2K

  • Del:

Spændende arkitekttegnet 156 m² rækkehus i 3 plan

Med yderst central beliggenhed i hjertet af Nærum i Nordsjælland. Huset er klar til en hurtig overtagelse.

Om huset
Det sidste af i alt 10 rækkehuse i 3 plan med unik beliggenhed midt i Nærum på hjørnet af Nærumgårdsvej og Nærum Hovedgade. Huset ligger dermed tæt på indkøbsmuligheder og butikker. Nærmeste nabo er Rema1000, og Netto ligger kun 200 meter fra bebyggelsen ligesom Nærum Hovedgade med et stort udvalg af butikker, ligger lige udenfor hoveddøren.

Bebyggelsen ligger på et højt terræn og er hævet ca. 2½ meter over Nærum Hovedgade. Facaderne fremstår med flotte lyse mursten med spil og store glaspartier. Ud for den nordvendte facade mod Nærum Hovedgade er der en flisebelagt terrasse som er afskærmet fra naboen af 180 cm. høj læmur og mod Nærum Hovedgade af hæk. De primære opholdsarealer er på indgangssiden, hvor der foruden den 10,7 m² store indbyggede balkon på 1. sal, også er en 28 m² stor privat og flisebelagt gårdhave. Til huset hører eget udhus på 5 m² og egen P-plads i carport.

Stueetage med ankomst, køkken og spisepladser. 1. sal med afslapning i opholdsstuen eller på balkonen/terrassen.
2. sal med fred og ro på værelserne samt eget privat badeværelse.
I får et nyt rækkehus med begrænset vedligeholdelse som er opført i absolut højeste kvalitet, både hvad angår selve byggematerialerne, men også når det kommer til selve byggeriet af huset.

Kontantpris kr. 4.995.000,-

Om området
Ud over at Nærum byder på mange muligheder i forhold til indkøb og shopping, gymnasium og god infrastruktur, så ligger byen også meget tæt på mange seværdigheder. Er man f.eks. kunstinteresseret ligger det flotte Gl. Holtegaard kort derfra. Gl. Holtegaard er en kunsthal for skiftende udstillinger af ny og ældre kunst, hvor man kan lade sig inspirere af kunsten og omgivelserne.
Derudover ligger Nærum tæt på flere badestrande og Øresund, og i bil eller på cykel kan man tage den smukke køretur op nordpå langs kysten. Indenfor kort afstand finder man Jægersborg Hegn, hvis man vil nyde en tur i skoven. For de golf-interesserede er der kun 4 km. til Søllerød Golfklub og 5,5 km. til Københavns Golfklub ved Eremitagen.

Kontakt Lind & Risørs salgsafdeling for yderligere oplysninger og for en fremvisning på tlf. 43 32 20 00.

Beliggenhed

Vi tilbyder også rækkehuse som er under opførelse

Ønsker I mulighed for medindflydelse på hvilken boligindretning I gerne vil have, så har vi også flere rækkehusprojekter som endnu ikke er færdigbyggede. Nogle er endda så tidligt i processen at I stadig kan nå at vælge mellem flere forskellige indretninger, alt efter hvilket behov jeres familie har. Fælles for alle vores rækkehuse er at I får det hele med fra starten: En helt færdig ejerbolig opført i de bedste byggematerialer, med et flot og moderne materialevalg, en have af overkommelig størrelse og minimale vedligeholdelsesudgifter i mange år. Alle vores arkitekttegnede rækkehuse opføres som lukkede bebyggelser med god sammenhæng mellem boliger, veje og fællesarealer så her er god plads til leg, aktiviteter og samvær. Klik på nedenstående link og se hvilke rækkehusprojekter vi tilbyder i øjeblikket.

Kommende rækkehus projekter

Lind & Risør arbejder hele tiden på at udvikle nye og spændende boligprojekter. Mens vi arbejder på selve udformningen og de sidste detaljer af et nyt boligkvarter, giver vi interesserede købere muligheden for at skrive sig op på venteliste. Dette giver jer muligheden for automatisk at modtage salgsmaterialet med posten så snart vi påbegynder salget af byggegrundene eller rækkehusene. Samtidig kommer I forrest i køen når salget starter. En stor fordel, da en stor af husene ofte reserveres eller sælges via ventelisten. Klik på nedenstående link og se hvilke rækkehusprojekter vi arbejder på i øjeblikket.

KUNDEREFERENCER

Rækkehuslivet – det moderne hus til den moderne familie

Familien Foldager valgte at flytte fra deres ejerlejlighed i Valby til et helt nyopført 2 plans Lind & Risør-rækkehus i Karlsunde. Fra by til land. Og fra én boligtype til en anden.

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.