Fredensborg, Asminderødhave 44

  • Del:

175 m² spændende "knækhus" med utraditionel indretning

Under opførelse i vores nye villakvarter i Asminderødhave i Fredensborg i Nordsjælland.

Huset er under opførelse og klar til indflytning fra november 2018.

Huset indeholder entré med adgang til bryggers samt børneafdelingens 3 værelser og badeværelse. Husets midte rummer køkken/alrum med udsigt til begge sider af huset, i åben forbindelse med stor opholdsstue. Forældreafdeling med eget badeværelse og walk-in.

Villaen opføres i det nye boligkvarter Asminderødhave, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun en kort gåtur fra byens centrum.

Fredensborg er beliggende i den nordlige del af Storkøbenhavn, med masser af natur og rekreative områder, plads til børn, kunst, og kultur.

Beliggenhed

huse du også kunne være interesseret i

Brøndby, Skovengen 3
KontantprisKr. 5.995.000,-

Udstillingshus
214 m² KUBEhus
Dobbelt vognport
Minimalistisk arkitektur
Overtagelse efter aftale
Færdigt haveanlæg medfølger

Se mere

214 m² arkitekttegnet KUBEhus med dobbelt vognport - opført i moderne, minimalistisk og stram arkitektur. Huset er beliggende i et lille villakvarter med 12 huse - omkranset af Brøndbyskoven.

Fredensborg, Asminderødhave 16
KontantprisKr. 5.050.000,-

Under opførelse
179 m² vinkelhus
Dobbelt vognport
Overtagelse fra august 2018
Færdigt haveanlæg medfølger

Se mere

Moderne og rummeligt vinkelhus med dobbelt vognport - under opførelse i nyt villakvarter - centralt i Fredensborg.

KUNDEREFERENCER

Familien Jensen

Et slag bordtennis med udsigt? Ja tak!
Når man står på 1. salen i familien Jensens helt nye Lind & Risør-hus, drages man straks mod det store vestvendte gavlvinduesparti med udsigt over kvarteret og grønne arealer lidt længere væk. Man kan herfra endda skimte familiens tidligere nabolag blot 250 meter borte.
Ens opmærksomhed kan dog ligeså hurtigt skifte til det interessante indvendige interiør. Jan og Lene har nemlig været hurtige til at indrette deres nye hus med en masse personlige ting, i dette rum fx bordtennisbord, tv-/videospilhjørne samt hyggeligt sofaarrangement – med direkte udsigt ud gennem gavlen.
”Det er helt bevidst, at der er en sofa, fortæller Lene. ”Her kan jeg godt lide at komme op og sidde et kvarters tid efter en travl arbejdsdag.”
Når måske specielt drengene (inklusiv Jan) virkelig skal forkæle sig selv, er der også mulighed for at køre et stort projektorlærred ned foran vinduespartiet.
Så er der virkelig dømt hjemmebiograf!

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.