Fredensborg, Asminderødhave 46

DEL PÅ
MULIGHEDER
  • Del på:

170 m² længehus med overdækket terrasse i huskroppen

Opført i vores nye villakvarter i Asminderødhave i Fredensborg i Nordsjælland. Klar til hurtig overtagelse - I skal bare vælge indflytningsdatoen.

Om huset

Huset indeholder repræsentativ entré med forbindelse til bryggers. 2 store børneværelse samt aktivitetsrum. Stort køkken/alrum og stue med skrålofter og i åben forbindelse og med udgang til den overdækkede terrasse i gavlen. Soveværelse med skabsvæg og badeværelse.
Opføres med 10,7 m² overdækket terrasse i huskroppen.

Kontantpris kr. 4.750.000,-

Om området

Villaen er opført i det nye boligkvarter Asminderødhave, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun en kort gåtur fra byens centrum.

Fredensborg er beliggende i den nordlige del af Storkøbenhavn, med masser af natur og rekreative områder, plads til børn, kunst, og kultur.

Fredensborg rummer nogle af Danmarks bedste naturområder. Tag f.eks. en hyggelig tur i Slotshaven som er åben hele året og som benyttes flittigt af områdets beboere til leg, motionsløb og andre aktiviteter Eller måske en tur til Glenten hvor både børn og voksne kan udfolde sig på naturlegepladsen.

Eller hvad med en tur til Esrum sø – Danmarks 2. største sø. Her kan familien fiske fra breden, eller sejle en rolig tur på søen i kano eller robåd. Der er også rig mulighed for at bade og svømme i søen.

 

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Familien Willum

Da familien Willum skulle hjem til Danmark igen, stod valget mellem deres nuværende 70’er villa eller et helt nyt hus. Det blev nybyggeri hos Lind & Risør, hvor de fik et nyt hus fuldstændig tilpasset efter deres egne ønsker – med ekstra opmærksomhed på en helt fænomenal beliggenhed ved Fredensborg Slotspark og Esrum Sø.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.