Fredensborg, Asminderødhave 46

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

170 m² længehus med overdækket terrasse i huskroppen

Opført i vores nye villakvarter i Asminderødhave i Fredensborg i Nordsjælland. Klar til hurtig overtagelse - I skal bare vælge indflytningsdatoen.

Om huset

Huset indeholder repræsentativ entré med forbindelse til bryggers. 2 store børneværelse samt aktivitetsrum. Stort køkken/alrum og stue med skrålofter og i åben forbindelse og med udgang til den overdækkede terrasse i gavlen. Soveværelse med skabsvæg og badeværelse.
Opføres med 10,7 m² overdækket terrasse i huskroppen.

Kontantpris kr. 4.750.000,-

Om området

Villaen er opført i det nye boligkvarter Asminderødhave, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun en kort gåtur fra byens centrum.

Fredensborg er beliggende i den nordlige del af Storkøbenhavn, med masser af natur og rekreative områder, plads til børn, kunst, og kultur.

Fredensborg rummer nogle af Danmarks bedste naturområder. Tag f.eks. en hyggelig tur i Slotshaven som er åben hele året og som benyttes flittigt af områdets beboere til leg, motionsløb og andre aktiviteter Eller måske en tur til Glenten hvor både børn og voksne kan udfolde sig på naturlegepladsen.

Eller hvad med en tur til Esrum sø – Danmarks 2. største sø. Her kan familien fiske fra breden, eller sejle en rolig tur på søen i kano eller robåd. Der er også rig mulighed for at bade og svømme i søen.

 

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Med plads til de personlige valg

Familien Jensen fik opført deres nye 180 m² villa akkurat, som de ville ha’ den. Og så blev de positivt overrasket over byggefirmaets service og engagement for godt håndværk.
Familien med Carina, Jesper og deres tre piger Laura, Louise og Lærke ville gerne have et nyt hus tæt på deres nuværende bolig i Allerød, nord for København. Lind & Risør havde den rigtige byggegrund og efter at have set to udstillingshuse fra byggefirmaet, slog familien til.

Under byggeriet kiggede familien indenom hver dag. Og så snart at vinduerne var sat på plads, fik de en nøgle til huset, så de kunne komme og se byggeriet på tæt hold, når de end ville. Også rart, da der en dag dukker en ekstra bestilling op: Jesper: ”Vi fik en centralstøvsuger leveret. Uden nogen aftale om at få den sat op. Lind & Risørs håndværkere, der gik herude, ville dog gerne hjælpe os med at sætte den op. Det var super, at de gad det!”

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.