Jyllinge, Johannevej 20

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

201 m² længehus med dobbelt carport

Opføres i vores nye villakvarter i Jyllinge ved Roskilde Fjord. Overtagelse efter aftale.

201 m² klassisk længehus

Er I på udkig efter en nybygget villa, så er dette hus i Jyllinge måske noget for jer?
Huset er allerede under opførelse og der er dermed også kortere tid til indflytning.
Rummelig villa med entré i kombination med separat bryggers. Stort åbent køkken/alrum med vaskeø, depotrum og adgang videre til husets opholdsstue.
Børneafdelingen består af 3 regulære værelser samt eget badeværelse og forældreafdelingen består af soveværelse, eget badeværelse samt ekstra kontor/værelse som også kan bruges som walk-in.
Kontantpris kr. 4.595.000,-
Overtagelse 1.7.2021

OBS! Huset opføres som udstillingshus og vil fungere som udstillingshus frem til overtagelse. Huset overtages med færdigt haveanlæg med fliser og rullegræs samt fastmonterede lamper og gardiner.

Se plantegning eller bestil salgsbrochure under billedet i toppen af siden.

Om området

Jyllinge er en by med en helt enestående beliggenhed ud til Roskilde Fjord og en by med historie, fantastisk natur, blomstrende forretningsliv og mange gode faciliteter.

Jyllinge har en lang historie som fiskeriby, og byens hyggelige havnemiljø er da også stadig meget velbesøgt af både sejlere og borgere i Jyllinge.
Derudover rummer Jyllinge hele to skoler, stort sportsanlæg, svømmehal, mange historiske seværdigheder og et stort indkøbscenter.

Gulddysse Skov er et forholdsvis nyt skovområde på 10.000 kvm. beliggende mellem Jyllinge og Gundsømagle. Et område som staten påbegyndte opførelsen af i 2001.
Skoven er allerede i dag et yndet udflugtsmål for mange, da der er overnatningsmuligheder i flere shelters i skoven.

Ønsker man flere butikker og faciliteter er Roskildes hyggelige gå-gademiljø kun en kort køretur væk.

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Familien Willum

Da familien Willum skulle hjem til Danmark igen, stod valget mellem deres nuværende 70’er villa eller et helt nyt hus. Det blev nybyggeri hos Lind & Risør, hvor de fik et nyt hus fuldstændig tilpasset efter deres egne ønsker – med ekstra opmærksomhed på en helt fænomenal beliggenhed ved Fredensborg Slotspark og Esrum Sø.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.