Jyllinge, Johannevej 33

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

173 m² klassisk længehus opført i Valmhusarkitektur

Under opførelse i vores nye villakvarter i Jyllinge ved Roskilde. Overtagelse efter aftale.

173 længehus med klassisk forældre- børneafdeling

Er I på udkig efter en nybygget villa, så er dette hus i Jyllinge måske noget for jer?
Huset er allerede under opførelse og der er dermed også kortere tid til indflytning.

Klassisk længehus med placering af børne- og forældreafdeling i hver sin ende af huset. Indenfor findes kombineret entré og bryggers. Stort åbent køkken-/alrum- og stuemiljø med kig til begge sider af huset. Husets børneafdeling består af 2 regulære værelser, åbent aktivitetsrum/ekstra værelse samt eget badeværelse. Forældreafdelingen ligger i forlængelse af opholdsstuen og består af soveværelse med skabsvæg samt eget badeværelse.

Kontantpris kr. 3.995.000,-
Overtagelse 1.2.2021

OBS! Huset overtages med færdigt haveanlæg med fliser og rullegræs.

Se plantegning eller bestil salgsbrochure under billedet i toppen af siden.

Om området

Jyllinge er en by med en helt enestående beliggenhed ud til Roskilde Fjord og en by med historie, fantastisk natur, blomstrende forretningsliv og mange gode faciliteter.

Jyllinge har en lang historie som fiskeriby, og byens hyggelige havnemiljø er da også stadig meget velbesøgt af både sejlere og borgere i Jyllinge.
Derudover rummer Jyllinge hele to skoler, stort sportsanlæg, svømmehal, mange historiske seværdigheder og et stort indkøbscenter.

Gulddysse Skov er et forholdsvis nyt skovområde på 10.000 kvm. beliggende mellem Jyllinge og Gundsømagle. Et område som staten påbegyndte opførelsen af i 2001.
Skoven er allerede i dag et yndet udflugtsmål for mange, da der er overnatningsmuligheder i flere shelters i skoven.

Ønsker man flere butikker og faciliteter er Roskildes hyggelige gå-gademiljø kun en kort køretur væk.

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Mere tid og plads til familien

Familien Møller undersøgte selvfølgelig hele markedet og fik tre bud fra tre byggefirmaer. ”Vi var dog imponeret over den tid Lind & Risør gav sig til os. Man var ikke bare et nummer i køen, og vi følte os hurtigt ret sikre”.

Deres valg falder på et hus fra Lind & Risør på 156 m². Et aktivitetsrum kommer på ønskelisten, og da Jeppe og Maria selv er vokset op i komfortable børneværelser i god størrelse, synes de også, at deres to piger, Laura og Sofia, skulle have samme glæde. Og da Lind & Risør helt lader den enkelte familie selv bestemme, var de ønskede ekstra kvadratmeter ikke noget problem. Det endelige hus kommer op på 176 m². Et stort hop fra Jeppe og Marias første fælles bolig: en Valby-lejlighed på 38 m². Forinden havde familien i samråd med Lind & Risør udvalgt en optimal byggegrund i et nybyggerkvarter i Solrød Strand, og byggeriet kunne begynde.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.