Vindinge, Tingvej 21F

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

218 m² 1½ plans hus

Huset er under opførelse i vores nye boligkvarter Toftebuen i Vindinge.

218 m² 1½ plans hus - under opførelse

Denne rummelige villa er i 1½ plan med stort åbent køkken/alrum med kogeø, bryggers med ekstra depotrum, opholdsstue samt badeværelse med bruseniche.
På 1. salen findes 4 regulære værelser, praktisk åbent forrum som kan bruges som fælles aktivitetsrum eller som hjemmekontor. Herudover ekstra badeværelse med bruseniche.

Huset opføres i den klassiske Fiskerhusarkitektur og overtages helt nøglefærdigt inkl. færdigt haveanlæg med fliser og rullegræs.

Om området

Bo i et nyt boligkvarter med lukkede stille veje, stisystemer til skole, sport og indkøb og skøn natur lige uden for døren.

Her er en sjælden mulighed for at flytte ind i et helt nyt hus i smukke landlige omgivelser og i et helt nyt boligområde. Bo roligt i en yderst rolig og velfungerende by med daginstitution, skole, lokalt indkøb og gode sportsfaciliteter.

Vindinge har af flere omgange vokset sig større og større og der bor i dag ca. 2450 mennesker i den mindre satellitby kun 5 kilometer fra Roskilde Centrum.
Ønsker man flere butikker og faciliteter er Roskildes hyggelige gå-gademiljø kun en kort køretur væk.

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

En investering i det gode liv

Selvom børnene er flyttet hjemmefra, og jævnaldrende venner begynder at tale om at geare ned på kvadratmetre og have, har Anna Lise og Finn Aagaard levet deres egen personlige boligdrøm ud til fulde. På en idyllisk 1600 kvadratmeter stor grund i Hornbæk har parret netop fået opført et nyt hus fra Lind & Risør.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.