Hvad enten I drømmer om en indflytningsklar villa eller et moderne rækkehus kan vi helt sikkert hjælpe jer med boligdrømmen.

Herunder finder I de huse vi har til salg lige i øjeblikket. I finder bl.a. rækkehuse som er under opførelse, rækkehuse der er færdigbyggede, nøglefærdige villaer lige til at flytte ind i og villaer under opførelse. Fælles for dem alle er at de rummer alt dét, moderne huse skal. I skal blot vælge indflytningsdato.

Med et arkitekttegnet hus fra Lind & Risør får I ikke bare et nøglefærdigt hus. I får også et kvalitetshus, der imødekommer og favner alle de ønsker og behov en moderne familie har, opført i de bedste materialer på markedet.
Måske er I allerede stødt på Lind & Risørs navn i ejendomsmæglerens annonce. Og det er der en grund til. Eller faktisk flere. Ejendomsmæglerne ved nemlig, at Lind & Risør er garant for kvalitetshuse fra ende til anden.
Alle vores arkitekttegnede villaer og rækkehuse er opført af vores dygtige erfarne og professionelle håndværkere, simpelthen for at sikre en ensartet og høj kvalitet i alle huse. Og alle vores huse er som minimum forsynet med markedets bedste standard materialevalg med bl.a. væghængte toiletter, gipslofter og træ- eller klinkegulve overalt, Siemens hvidevarer og gulvvarme i hele huset.

Rækkehuse/lejligheder - under opførelse

Lind & Risør står for nytænkning og høj kvalitet. Det gælder også vores arkitekttegnede række- og dobbelthuse samt ejerlejligheder, hvor du får det hele med fra starten. Her er der nemlig tale om helt nøglefærdige boliger, med en række fordele for køberne, som ønsker en helt færdig ejerbolig med materialevalg i meget høj kvalitet, en overkommelig have og nogle minimale vedligeholdelsesudgifter i mange år. Vores rækkehuse og ejerlejligheder opføres altid som lukkede bebyggelser med god sammenhæng mellem boliger, veje og fællesarealer.

Vi har nye rækkehuse og ejerlejligheder flere steder på Sjælland, men vi er kræsne, når det gælder beliggenhed. Vi lægger stor vægt på gode transportmuligheder til og fra Hovedstadsområdet, og meget ofte ligger vores udstykninger samtidig både børnevenligt og naturskønt.

Se vores rækkehuse/ejerlejligheder

Rækkehuse - færdigbyggede

Lind & Risør har i det storkøbenhavnske område flere rækkehuse, som enten er færdigbyggede eller som tidligere har været udlejet. Fælles for alle færdigbyggede rækkehuse er, at husene kan købes med mulighed for hurtig indflytning.

Husene overtages med færdigt haveanlæg, hårde hvidevarer og gulvvarme i alle rum, og ofte hører carport og udhus med til huset. Og vi har naturligvis også tænkt på miljøet. Husene har bl.a. et astma- og allergivenligt varmegenvindingsanlæg, som producerer det varme brugsvand og sikrer et sundt indeklima. Og så er husene velisolerede, så udgifterne til opvarmning af huset holdes på et minimum.

Se vores færdigbyggede rækkehuse

Udstillingshuse til salg

Hvert år opfører Lind & Risør en række udstillingshuse som vi fremviser på vores åbent hus arrangementer hver søndag. Eftertragtede huse, der viser alt dét vi kan. Og som herefter sættes løbende til salg – tilmed med mulighed for kort overtagelse.

Med et af vores udstillingshuse til salg får I ikke bare et nøglefærdigt hus. I overtager også et hus med færdigt anlagt have, flisebelagt terrasse og indkørsel – og fastmonterede lamper/gardiner. I skal med andre ord ikke røre en finger – ud over at pakke flyttekasserne ud.

Se vores udstillingshuse til salg

Færdige villaer til salg

Med et arkitekttegnet, færdigt nybygget hus fra Lind & Risør får I ikke bare et nøglefærdigt hus. I får også et kvalitetshus, der imødekommer og favner alle de ønsker og behov en moderne familie har. Plads, f.eks. Måske er I allerede stødt på Lind & Risørs navn i ejdomsmæglerens annonce. Og det er der en grund til. Eller faktisk flere. Ejendomsmæglerne ved nemlig, at Lind & Risør er garant for kvalitetshuse fra ende til anden.

Alle vores arkitekttegnede villaer er opført af vores egne erfarne og professionelle håndværkere, simpelthen for at sikre en ensartet og høj kvalitet i alle huse. Og alle vores villaer er forsynet med markedets bedste standard materialevalg med bl.a. væghængte toiletter, gipslofter og træ- eller flisegulve overalt, Simens hvidevarer og gulvvarme i hele huset med trådløs styring.

I får et helt nyt hus – men uden lang ventetid, da huset allerede er under opførelse eller helt færdigbygget – lige til at flytte ind i.

Se vores færdige villaer

Kommende rækkehuse og villagrunde

Lind & Risør arbejder hele tiden på at udvikle nye og spændende boligprojekter.  Velbeliggende boligkvarterer i trygge omgivelser.

Mens vi arbejder på selve udformningen og de sidste detaljer af et nyt boligkvarter, giver vi interesserede købere muligheden for at skrive sig op på venteliste. Dette giver jer muligheden for automatisk at modtage salgsmaterialet med posten så snart vi påbegynder salget af husene eller grundende.
Her kan I læse mere om de projekter vi arbejder på i øjeblikket, ligesom I kan skrive jer op til at modtage salgsmaterialet. Så sender vi automatisk materialet med posten når vi er klar til at påbegynde salget.
Se vores kommende projekter

Sov trygt med "Mit Lind & Risør" - mere gennemsigtighed og tryghed

Vores nye “Mit Lind & Risør” univers er en online portal for dig der bygger hus med Lind & Risør.

Du får adgang til din byggesags dokumenter, tegninger, kontrakt, smart dynamisk tidsplan og meget mere – 24 timer i døgnet, uanset hvor du er.

Det giver ro i maven når drømmehuset skal bygges…

Læs mere

Kundereferencer Se flere referencer

Engelsk landhygge i dansk designhus

Efter at have boet syv år nær Guildford, England, flyttede familien Alsing hjem til Danmark.

Det føltes naturligt for Jeannette og Jørgen Alsing – med de tre drenge, Alexander, Theodor og Victor – at vende hjem til Allerød: Byen, hvor både Jeannette og Jørgen er vokset op, og hvor en stor del af deres venner og familie stadig bor. Efter at have boet til leje i en kort periode, faldt interessen på en Lind & Risør-villaudstykning i Lillerød, vest for Allerød. Og inden kort tid, havde familien købt grund og ny bolig: et Lind & Risør hus i Skagenshus arkitektur.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.