Se efter Lind & Risørs huse, når I kigger efter huse til salg

Blandt Lind & Risørs huse til salg finder I rækkehuse under opførelse, rækkehuse der er færdigbyggede, nøglefærdige villaer og villaer under opførelse. Alle huse, der rummer alt dét, moderne rækkehus skal. I skal blot vælge indflytningsdato.

Med et arkitekttegnet hus fra Lind & Risør får I ikke bare et nøglefærdigt hus. I får også et kvalitetshus, der imødekommer og favner alle de ønsker og behov en moderne familie har. Plads, f.eks.
Måske er I allerede stødt på Lind & Risørs navn i ejdomsmæglerens annonce. Og det er der en grund til. Eller faktisk flere. Ejendomsmæglerne ved nemlig, at Lind & Risør er garant for kvalitetshuse fra ende til anden.

Alle vores arkitekttegnede huse er opført af vores dygtige erfarne og professionelle håndværkere, simpelthen for at sikre en ensartet og høj kvalitet i alle huse. Og alle vores huse er som minimum forsynet med markedets bedste standard materialevalg med bl.a. væghængte toiletter, gipslofter og træ- eller klinkegulve overalt, Simens hvidevarer og gulvvarme i hele huset.

VILLAER UNDER OPFØRELSE
NYE RÆKKEHUSE TIL SALG
FÆRDIGE RÆKKEHUSE TIL SALG
KOMMENDE PROJEKTER

Arkitekttegnede villaer med kort overtagelse

Med et arkitekttegnet hus, måske en færdigbygget villa fra Lind & Risør får I ikke bare et nøglefærdigt rækkehus. I får også et kvalitetshus, der imødekommer og favner alle de ønsker og behov en moderne familie har. Plads, f.eks.

Måske er I allerede stødt på Lind & Risørs navn i ejendomsmæglerens annonce. Og det er der en grund til. Eller faktisk flere. Ejendomsmæglerne ved nemlig, at Lind & Risør er garant for salg af huse i topkvalitet fra ende til anden. Og det til en fornuftig pris.

Se her hvor vi kan tilbyde villaer som er under opførelse og dermed har kortere tid til indflytning.

SE VILLAER UNDER OPFØRELSE

Nye arkitekttegnede rækkehuse i kompromisløs kvalitet

Vælger I at bo i et nyt Lind & Risør rækkehus vælger I også tryghed, komfort og en sikker fremtidsinvestering. Ved salg af vores huse opføres de altid som lukkede bebyggelser med god sammenhæng mellem boliger, veje og fællesarealer. Og vi er kræsne når det kommer til beliggenhed.

Tag her et kig på de forskellige arkitekttegnede rækkehuse vi udbyder i øjeblikket.

SE MERE

Arkitekttegnede huse klar til indflytning

Lind & Risør er synonymt med nytænkning og høj kvalitet. Det gælder også for vores rækkehuse til salg. Nøglefærdige huse, der har det hele. Ikke mindst en børnevenlig og naturskøn beliggenhed.

Bak bare flyttebilen til. Vores nøglefærdige rækkehuse til salg står klar til at tage imod! For I får det hele med fra starten: En helt færdig ejerbolig opført i de bedste materialer, en have af overkommelig størrelse og minimale vedligeholdelsesudgifter i mange år.

Se vores færdigbyggede rækkehuse til salg her.

LÆS MERE

Kommende projekter

Lind & Risør arbejder hele tiden på at udvikle nye og spændende boligprojekter. Mens vi arbejder på selve udformningen og de sidste detaljer af et nyt boligkvarter, giver vi interesserede købere muligheden for at skrive sig op på venteliste. Dette giver jer muligheden for automatisk at modtage salgsmaterialet med posten så snart vi påbegynder salget af byggegrundene eller rækkehusene.

LÆS MERE

Aktuelle projekter

Dragør, Vierdiget
Kontantpris frakr. 4.500.000,-

Eksklusive arkitekttegnede rækkehuse til den kræsne køber som værdsætter beliggenhed, høj kvalitet og lækre materialer.

Fredensborg, Asminderødhave 46
Kontantpriskr. 4.750.000,-

Længehus med overdækket terrasse - opføres i nyt villakvarter - centralt i Fredensborg.

Hillerød, Triumfbuen 74
Ny byggeudstillingtil salg

203 m² Funkishus med dobbelt vognport - opført med ensidig taghældning og stort udhæng på husets ene side. Arkitektens moderne bud på et traditionelt længehus.

Hillerød, Triumfbuen
Nyt villakvarter i Ullerød

Nyt villakvarter med 50 byggegrunde til opførelse af jeres nye drømmehus. Beliggende i skønne grønne omgivelser med lukkede villaveje og stisystemer.

KUNDEREFERENCER

Engelsk landhygge i dansk designhus

Efter at have boet syv år nær Guildford, England, flyttede familien Alsing hjem til Danmark.

Det føltes naturligt for Jeannette og Jørgen Alsing – med de tre drenge, Alexander, Theodor og Victor – at vende hjem til Allerød: Byen, hvor både Jeannette og Jørgen er vokset op, og hvor en stor del af deres venner og familie stadig bor. Efter at have boet til leje i en kort periode, faldt interessen på en Lind & Risør-villaudstykning i Lillerød, vest for Allerød. Og inden kort tid, havde familien købt grund og ny bolig: et Lind & Risør hus i Skagenshus arkitektur.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.