Se efter Lind & Risørs huse, når I kigger efter huse til salg

Blandt Lind & Risørs huse til salg finder I rækkehuse under opførelse, rækkehuse der er færdigbyggede, nøglefærdige villaer og villaer under opførelse. Alle huse, der rummer alt dét, moderne huse skal. I skal blot vælge indflytningsdato.

Med et arkitekttegnet hus fra Lind & Risør får I ikke bare et nøglefærdigt hus. I får også et kvalitetshus, der imødekommer og favner alle de ønsker og behov en moderne familie har. Plads, f.eks.
Måske er I allerede stødt på Lind & Risørs navn i ejdomsmæglerens annonce. Og det er der en grund til. Eller faktisk flere. Ejendomsmæglerne ved nemlig, at Lind & Risør er garant for kvalitetshuse fra ende til anden.

Alle vores arkitekttegnede huse er opført af vores dygtige erfarne og professionelle håndværkere, simpelthen for at sikre en ensartet og høj kvalitet i alle huse. Og alle vores huse er som minimum forsynet med markedets bedste standard materialevalg med bl.a. væghængte toiletter, gipslofter og træ- eller klinkegulve overalt, Simens hvidevarer og gulvvarme i hele huset.

VILLAER UNDER OPFØRELSE
NYE RÆKKEHUSE TIL SALG
FÆRDIGE RÆKKEHUSE TIL SALG
KOMMENDE PROJEKTER

Arkitekttegnede villaer med kort overtagelse

Med en arkitekttegnet, færdigbygget villa fra Lind & Risør får I ikke bare et nøglefærdigt hus. I får også et kvalitetshus, der imødekommer og favner alle de ønsker og behov en moderne familie har. Plads, f.eks.

Måske er I allerede stødt på Lind & Risørs navn i ejdomsmæglerens annonce. Og det er der en grund til. Eller faktisk flere. Ejendomsmæglerne ved nemlig, at Lind & Risør er garant for kvalitetshuse fra ende til anden.

Se her hvor vi kan tilbyde villaer som er under opførelse og dermed har kortere tid til indflytning.

SE VILLAER UNDER OPFØRELSE

Nye arkitekttegnede rækkehuse i kompromisløs kvalitet

Vælger I at bo i et nyt Lind & Risør rækkehus vælger I også tryghed, komfort og en sikker fremtidsinvestering. Vores rækkehuse opføres altid som lukkede bebyggelser med god sammenhæng mellem boliger, veje og fællesarealer. Og vi er kræsne når det kommer til beliggenhed.

Tag her et kig på de forskellige arkitekttegnede rækkehuse vi udbyder i øjeblikket.

SE MERE

Arkitekttegnede rækkehuse klar til indflytning

Lind & Risør er synonymt med nytænkning og høj kvalitet. Det gælder også for vores rækkehuse til salg. Nøglefærdige huse, der har det hele. Ikke mindst en børnevenlig og naturskøn beliggenhed.

Bak bare flyttebilen til. Vores nøglefærdige rækkehuse til salg står klar til at tage imod! For I får det hele med fra starten: En helt færdig ejerbolig opført i de bedste materialer, en have af overkommelig størrelse og minimale vedligeholdelsesudgifter i mange år.

Se vores færdigbyggede rækkehuse til salg her.

LÆS MERE

Kommende projekter

Lind & Risør arbejder hele tiden på at udvikle nye og spændende boligprojekter. Mens vi arbejder på selve udformningen og de sidste detaljer af et nyt boligkvarter, giver vi interesserede købere muligheden for at skrive sig op på venteliste. Dette giver jer muligheden for automatisk at modtage salgsmaterialet med posten så snart vi påbegynder salget af byggegrundene eller rækkehusene.

LÆS MERE

Aktuelle projekter

Karlslunde, Gængehaven
Der udbydeshuse i 1 og 2 plan

Nyt boligkvarter i skønne rolige omgivelser centralt i Karlslunde. Det nye boligområde indeholder både gårdhavehuse i 1 plan og rækkehuse i 2 fulde plan og det hele er omkranset af den smukkeste natur.

Fredensborg, Asminderødhave 21
Kontantpriskr. 4.800.000,-

Længehus med overdækket terrasse - opført i nyt villakvarter - centralt i Fredensborg.

Brøndby, Skovengen 3
BYGGEUDSTILLING

214 m² KUBEhus med dobbelt vognport - opført med helt fladt tag. Minimalistisk og stilren villa til den store familie.

Slangerup, Stensbjergvej
Naturskønne omgivelser

Her er en unik mulighed for at opføre jeres nye arkitekttegnede drømmehus i grønne omgivelser - centralt i Slangerup i Nordsjælland.
Yderst rolig og naturskøn beliggenhed med kort afstand til det hele

KUNDEREFERENCER

Engelsk landhygge i dansk designhus

Efter at have boet syv år nær Guildford, England, flyttede familien Alsing i 2006 hjem til Danmark.

Det føltes naturligt for Jeannette og Jørgen Alsing – med de tre drenge, Alexander, Theodor og Victor – at vende hjem til Allerød: Byen, hvor både Jeannette og Jørgen er vokset op, og hvor en stor del af deres venner og familie stadig bor. Efter at have boet til leje i en kort periode, faldt interessen på en Lind & Risør-villaudstykning i Lillerød, vest for Allerød. Og inden kort tid, havde familien købt grund og ny bolig: et Lind & Risør hus i Skagenshus arkitektur.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.