Færdigbyggede, nøglefærdige rækkehuse

Med et færdigbygget rækkehus fra Lind & Risør er alle detaljerne på plads. I skal bare flytte ind.

Lind & Risør har i det storkøbenhavnske område flere rækkehuse, som enten er færdigbyggede, under opførelse eller som tidligere har været udlejet. Fælles for alle færdigbyggede rækkehuse er, at husene kan købes med mulighed for hurtig indflytning.

Husene overtages oftest med færdigt haveanlæg, hårde hvidevarer og gulvvarme i alle rum, og ofte hører carport og udhus med til huset. Og vi har naturligvis også tænkt på miljøet. Husene har bl.a. et astma- og allergivenligt varmegenvindingsanlæg, som producerer det varme brugsvand og sikrer et sundt indeklima. Og er velisolerede, så udgifterne til opvarmning af huset holdes på et minimum.

Færdigbyggede rækkehuse - Til salg lige nu

Allerød, Møllemoseparken 157
KontantprisKr. 3.995.000,-

– 136 m² i 1 plan
– 3 værelser og 2 badeværelser
– Hyggelig have
– Lukket boligkvarter
– Flere fællesarealer
– Eget udhus og carport

Se mere

136 m² rækkehus + 21 m² carport/udhus fra 2013, i skønne omgivelser, midt i et større nybyggerkvarter.

Albertslund, Birkelundsvej 32
KontantprisKr. 3.095.000,-

– 130 m² i 2 fulde plan
– 4 værelser og 2 badeværelser
– Hyggelig have og balkon
– Lukket boligkvarter
– Flere fællesarealer

Se mere

I det store nybyggede boligområde Herstedlund i Albertslund, ligger dette Lind & Risør rækkehus fra 2011. Huset i 2 fulde plan - på 130 m² - fremstår indflytningsklart samt nymalet, og er klar til en hurtig overtagelse.

Karlslunde, Agergårdshaven 101
KontantprisKr. 3.395.000,-

135 m² i 2 plan
4 værelser og 2 badeværelser
Hyggelig have
Lukket boligkvarter
Flere fællesarealer
Eget udhus og carport
Skønne grønne omgivelser

Se mere

135 m² rækkehus i 2 fulde plan. Opført i lyse materialer med egen carport og udhus samt skøn balkon med god udsigt over området.

vi tilbyder også rækkehuse som er under opførelse

Ønsker I mulighed for medindflydelse på hvilken boligindretning I gerne vil have, så har vi også flere rækkehusprojekter som endnu ikke er færdigbyggede. Nogle er endda så tidligt i processen at I stadig kan nå at vælge mellem flere forskellige indretninger, alt efter hvilket behov jeres familie har. Fælles for alle vores rækkehuse er at I får det hele med fra starten: En helt færdig ejerbolig opført i de bedste byggematerialer, med et flot og moderne materialevalg, en have af overkommelig størrelse og minimale vedligeholdelsesudgifter i mange år. Alle vores arkitekttegnede rækkehuse opføres som lukkede bebyggelser med god sammenhæng mellem boliger, veje og fællesarealer så her er god plads til leg, aktiviteter og samvær.

KOMMENDE PROJEKTER

Lind & Risør arbejder hele tiden på at udvikle nye og spændende boligprojekter. Mens vi arbejder på selve udformningen og de sidste detaljer af et nyt boligkvarter, giver vi interesserede købere muligheden for at skrive sig op på venteliste. Dette giver jer muligheden for automatisk at modtage salgsmaterialet med posten så snart vi påbegynder salget af byggegrundene eller rækkehusene.

KUNDEREFERENCER

En investering i det gode liv

Selvom børnene er flyttet hjemmefra, og jævnaldrende venner begynder at tale om at geare ned på kvadratmetre og have, har Anna Lise og Finn Aagaard levet deres egen personlige boligdrøm ud til fulde. På en idyllisk 1600 kvadratmeter stor grund i Hornbæk har parret netop fået opført et nyt hus fra Lind & Risør.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.