Se efter Lind & Risør, når I kigger efter en færdig villa til salg - med kort overtagelse

Blandt Lind & Risørs villaer til salg finder I nybyggede huse, der rummer alt dét, moderne huse skal. I skal blot vælge indflytningsdato.

Med en arkitekttegnet, færdig nybygget hus fra Lind & Risør får I ikke bare et nøglefærdigt hus. I får også et kvalitetshus, der imødekommer og favner alle de ønsker og behov en moderne familie har. Plads, f.eks. Måske er I allerede stødt på Lind & Risørs navn i ejdomsmæglerens annonce. Og det er der en grund til. Eller faktisk flere. Ejendomsmæglerne ved nemlig, at Lind & Risør er garant for kvalitetshuse fra ende til anden.

Alle vores arkitekttegnede villaer er opført af vores egne erfarne og professionelle håndværkere, simpelthen for at sikre en ensartet og høj kvalitet i alle huse. Og alle vores villaer er forsynet med markedets bedste standard materialevalg med bl.a. væghængte toiletter, gipslofter og træ- eller flisegulve overalt, Simens hvidevarer og gulvvarme i hele huset med trådløs styring.

FÆRDIGE VILLAER TIL SALG

Fredensborg, Asminderødhave 16
KontantprisKr. 5.050.000,-

Under opførelse
179 m² vinkelhus
Dobbelt vognport
Overtagelse fra maj 2019
Færdigt haveanlæg medfølger

Se mere

Moderne og rummeligt vinkelhus med dobbelt vognport - under opførelse i nyt villakvarter - centralt i Fredensborg.

Fredensborg, Asminderødhave 46
Kontantpriskr. 4.750.000,-

Åbent hus søndag
170 m² længehus
Overdækket terrasse
Overtagelse efter aftale
Færdigt haveanlæg inkluderet

Se mere

Længehus med overdækket terrasse - opføres i nyt villakvarter - centralt i Fredensborg.

Hvorfor købe en færdigbygget villa?

Er I på udkig efter familiens nye hus, men har I ikke lige 6-9 måneder til at vente på at det nybyggede arkitekttegnede hus står færdigt? Så er vores færdigbyggede villaer lige præcis det I leder efter.  Naturligvis er den åbenlyse fordel at I får en meget kortere overtagelse da huset allerede er under opførelse eller måske endda helt færdigbygget. Men der er skam også andre fordele i forhold til at kigge på brugte huse.

Med en færdigbygget villa fra Lind & Risør slipper I nemlig for at bekymre jer om eventuelle skavanker og ubehagelige overraskelser, der kan følge med, når man f.eks. køber et gammelt hus. Vi giver jer nøglerne til en gennemført og arkitekttegnet villa, hvor Lind & Risørs egne professionelle specialister har kørt byggeprocessen med kyndig og sikker hånd. Her er taget højde for kommunalplaner og infrastruktur. Og arkitekten har naturligvis kigget på grundens muligheder og lagt vægt på at skabe de bedst mulige rammer.

Blandt Lind & Risørs villaer til salg finder I både færdigbyggede villaer og villaer under opførelse, fortrinsvis i det storkøbenhavnske område. Med en nøglefærdig villa følger oftest haveanlæg, carport og udhus. Lind & Risørs færdigbyggede villaer er desuden forsynet med asta- og allergivenligt varmegenvindingsanlæg som producerer det varme brugsvand og sikrer et sundt indeklima. Og villaerne er lavenergihuse. De er velisolerede, hvilket holder priserne til opvarmning på et minimum og tager hensyn til miljøet.

VIL TILBYDER OGSÅ UDSTILLINGSHUSE TIL SALG

Er I interesseret i en villa med kort overtagelse, så er vores udstillingshuse måske også en mulighed for jer. Vi bruger vores udstillingshuse til fremvisning på vores åbent hus arrangementer om søndagen. Disse udstillingshuse sættes løbende til salg med mulighed for kort overtagelse. Udstillingshusene overtages altid med færdigt anlagt have med flisebelagt terrasse/indkørsel og rullegræs samt fastmonterede lamper/gardiner. Udstillingshusene overtages efter individuel aftale.

KOMMENDE PROJEKTER

Lind & Risør arbejder hele tiden på at udvikle nybyggede huse og spændende boligprojekter. Mens vi arbejder på selve udformningen og de sidste detaljer af et nyt boligkvarter, giver vi interesserede købere muligheden for at skrive sig op på venteliste. Dette giver jer muligheden for automatisk at modtage salgsmaterialet med posten så snart vi påbegynder salget af byggegrundene eller rækkehusene.

Vi har haft indtrykket af, at det her er nogle, der har gjort det rigtig mange gange før og ved, hvordan arbejdsprocessen er

KUNDEREFERENCER

Endelig nyt hus

”Det lignede sådan en norsk skov, hvor der lå en lille træhytte.”

Sådan beskriver Mattias Melkersen synet af den cirka 1200 m² store grund midt i Birkerød, som han og hans kone, Julie, havde udset sig som stedet for deres nybyggeri. Ideel til opførslen af familiens planlagte Lind & Risør-hus. I vejen stod blot det mindre skovareal … og så et ældre, henfaldent hus: En sort træhytte fra 1938 på 69 m².

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.