Arkitekttegnede rækkehuse og ejerlejligheder under opførelse

Med et nyt Lind & Risør rækkehus eller ejerlejlighed får du nøglen til tryghed, komfort og en sikker fremtidsinvestering.

Lind & Risør står for nytænkning og høj kvalitet. Det gælder også vores arkitekttegnede række- og dobbelthuse samt ejerlejligheder, hvor du får det hele med fra starten. Her er der nemlig tale om helt nøglefærdige boliger, med en række fordele for køberne, som ønsker en helt færdig ejerbolig med materialevalg i meget høj kvalitet, en overkommelig have og nogle minimale vedligeholdelsesudgifter i mange år. Vores rækkehuse og ejerlejligheder opføres altid som lukkede bebyggelser med god sammenhæng mellem boliger, veje og fællesarealer.

Vi har nye rækkehuse og ejerlejligheder flere steder på Sjælland, men vi er kræsne, når det gælder beliggenhed. Vi lægger stor vægt på gode transportmuligheder til og fra Hovedstadsområdet, og meget ofte ligger vores udstykninger samtidig både børnevenligt og naturskønt.

RÆKKEHUSE og ejerlejligheder - UNDER OPFØRELSE

Nærum, Linde Allé
Kontantpris fraKr. 3.795.000,-

30 eksklusive ejerlejligheder
Størrelser på 97-111 m²
Elevator i alle bygninger
Nummereret p-plads og kælderrum
Eksklusive materialer
Skøn terrasse/have eller stor altan
Gulvvarme i alle rum

Se mere

På en skøn og yderst central beliggenhed i Nærum opføres 30 eksklusive ejerlejligheder. Nyd byens liv kun en kort gåtur fra den skønneste natur ved Jægersborg Hegn.

Vindinge, Toftebuen
Kontantpriser frakr. 3.300.000,-

 • Åbent hus i Gængehaven, Karlslunde
 • Rækkehuse i 1 plan på 137 m²
 • Rækkehuse i 2 fulde plan på 141 m²
 • Egen carport/vognport samt udhus
 • Forskellige indretninger
 • Lukket boligkvarter

Se mere

Arkitekttegnede rækkehuse i 1 eller 2 fulde plan, opføres i Toftebuen. Et nyt attraktivt boligkvarter, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun få kilometer fra Roskildes hyggelige gågademiljø.

Slangerup, Stensbjerghøj
Kontantpris fraKr. 3.200.000,-

30 rækkehuse i 2 fulde plan
160 – 164 m²
Carport og udhus til alle boliger
Eksklusive materialer
Bo tæt på naturen
Gulvvarme i alle rum
Opføres efter BR2015 lavenergikrav

Se mere

I en skøn samhørighed med den omkringliggende natur opføres disse eksklusive skråningshuse i et nyt boligkvarter i Slangerup i Nordsjælland. Spændende arkitektur og egen carport/udhus til alle boliger.

Dragør, Vierdiget
Kontantpris frakr. 4.500.000,-

 • Rækkehuse i 2 plan på 135/141 m²
 • Rækkehuse i 3 plan på 176/184 m²
 • Egen carport/udhus
 • Forskellige indretninger
 • Balkon eller tagterrasse og hyggelig have
 • Direkte til Øresund

Se mere

Eksklusive arkitekttegnede rækkehuse til den kræsne køber som værdsætter beliggenhed, høj kvalitet og lækre materialer.

VI TILBYDER OGSÅ FÆRDIGE RÆKKEHUSE TIL SALG

Bak bare flyttebilen til. Vores nøglefærdige rækkehuse til salg står klar til at tage imod! For I får det hele med fra starten: En helt færdig ejerbolig opført i de bedste materialer, en have af overkommelig størrelse og minimale vedligeholdelsesudgifter i mange år. Alle vores arkitekttegnede rækkehuse er opført altid som lukkede bebyggelser med god sammenhæng mellem boliger, veje og fællesarealer så her er god plads til leg, aktiviteter og samvær.

KOMMENDE PROJEKTER

Lind & Risør arbejder hele tiden på at udvikle nye og spændende boligprojekter. Mens vi arbejder på selve udformningen og de sidste detaljer af et nyt boligkvarter, giver vi interesserede købere muligheden for at skrive sig op på venteliste. Dette giver jer muligheden for automatisk at modtage salgsmaterialet med posten så snart vi påbegynder salget af byggegrundene eller rækkehusene.

KUNDEREFERENCER

Nyt hus i nyt boligkvarter

Drømmehuset

Familien Marstrand savnede mere plads og en rigtig familiehave. Der var lige én byggegrund tilbage i et hyggeligt nyt Lind & Risør-villakvarter i Vindinge, kun 3 km fra Roskilde centrum – og familien slog til. Grunden blev købt. Nu manglede kun opførelsen af selve huset.

I samarbejde med en arkitekt fra Lind & Risør tog familien udgangspunkt i en dobbelt-knækhusmodel fra byggefirmaet. Men det var kun udgangspunktet. Herfra var der frie tøjler – og familien kunne mere eller mindre få lige det hus, som de drømte om. De rykkede blandt andet rundt på nogle vægge i stue- og forældreafdeling, vinduer ligeledes, og så blev der valgt et ekstra, ikke planlagt rum. Et aktivitetsrum. ”Det havde vi ikke umiddelbart tænkt, vi havde behov for,” fortæller Benedikte.  ”Men vi kan allerede nu se, at det giver en kæmpe merværdi at have sådan et rum, hvor der er plads til leg og udfoldelse.”

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.