Udstillingshuse til salg

Klik på vores udstillingshuse til salg og se fotos, indretning, pris og beliggenhed.

Hvert år opfører Lind & Risør en række udstillingshuse som vi fremviser på vores åbent hus arrangementer hver søndag. Eftertragtede huse, der viser alt dét vi kan. Og som herefter sættes løbende til salg – tilmed med mulighed for kort overtagelse.

Med et af vores udstillingshuse til salg får I ikke bare et nøglefærdigt hus. I overtager også et hus med færdigt anlagt have, flisebelagt terrasse og indkørsel - og fastmonterede lamper/gardiner. I skal med andre ord ikke røre en finger – ud over at pakke flyttekasserne ud.

udstillingshuse - til salg lige nu

Hedehusene, Bakkeboager 23
PREMIERE
åbningstider

Søndag
18. november kl. 13.00-16.00
25. november kl. 13.00-16.00

Se mere

Længehus på 201 m². Klassisk opdeling af forældre- og børneafdeling og stort åbent køkken/alrum/stuemiljø. Flyt ind i et helt nyopført hus, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun et stenkast fra byens pulserende liv.

VI TILBYDER OGSÅ FÆRDIGE VILLAER TIL SALG

Vi tilbyder også villaer der er færdigbyggede eller under opførelse. Nøglefærdige huse, der rummer alt dét, moderne huse skal. I skal blot vælge indflytningsdato. Er I på udkig efter familiens nye hus, men har I ikke tid til at vente på at det nybyggede hus står færdigt? Så er vores færdigbyggede villaer måske lige præcis det I leder efter. Naturligvis er den åbenlyse fordel at I får en meget kortere overtagelse da huset allerede er under opførelse eller måske endda helt færdigbygget.

OG FÆRDIGE RÆKKEHUSE TIL SALG

Lind & Risør har i det storkøbenhavnske område flere rækkehuse, som enten er færdigbyggede, under opførelse eller som tidligere har været udlejet. Disse huse kan derfor købes med mulighed for hurtig indflytning.

KUNDEREFERENCER

Mere tid og plads til familien

Familien Møller undersøgte selvfølgelig hele markedet og fik tre bud fra tre byggefirmaer. ”Vi var dog imponeret over den tid Lind & Risør gav sig til os. Man var ikke bare et nummer i køen, og vi følte os hurtigt ret sikre”.

Deres valg falder på et hus fra Lind & Risør på 156 m². Et aktivitetsrum kommer på ønskelisten, og da Jeppe og Maria selv er vokset op i komfortable børneværelser i god størrelse, synes de også, at deres to piger, Laura og Sofia, skulle have samme glæde. Og da Lind & Risør helt lader den enkelte familie selv bestemme, var de ønskede ekstra kvadratmeter ikke noget problem. Det endelige hus kommer op på 176 m². Et stort hop fra Jeppe og Marias første fælles bolig: en Valby-lejlighed på 38 m². Forinden havde familien i samråd med Lind & Risør udvalgt en optimal byggegrund i et nybyggerkvarter i Solrød Strand, og byggeriet kunne begynde.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.