Bliv inspireret af Lind & Risørs katalog og salgsbrochurer

Vores katalog ’Inspirationsbog til jeres nye drømmehus’ er fyldt med inspiration til det hus I går og drømmer om. Masser er gode råd og tips og ikke mindst hundredevis af inspirationsfotos. Vi kan hjælpe jer med at bygge nye hus i gammel stil, patriciervilla, murermestervilla, funkishus, KUBEhus, huse i 1,1 ½ , 2 eller forskudt plan, ja, vi kunne blive ved! I kan naturligvis få præcis den stil, der passer jer, fra klassiske til moderne - og alt derimellem. Og I kan lade drømmene begynde i Lind & Risørs inspirationsbog

ONLINE LÆSNING

Tålmodighed er en svær dyd, når man ikke kan vente med at komme i gang med sit drømmehus! Og hvorfor vente, når I allerede her kan sætte jer godt til rette og nyde de mange flotte og inspirerende løsninger i vores online katalog.

Katalog

lind & risør, katalog, inspiration, nyt hus, drømmehus, nybyggeri, typehus, byggefirma, online, ipaperInspirationsbog til jeres drømmehus
Få masser af inspirationsfotos, gode idéer og kreative forslag til indretning af jeres helt eget drømmehus.
Læs kataloget direkte i din browser

ONLINE BROCHURER (LÆS NU)

BESTIL TRYKT EKSEMPLAR

Vores trykte katalog er en delikat coffee table-book som det er værd at vente på. Og når bogen lander med posten om et par dage, kan I bladre løs og lade jer inspirere af de mange fotos og ideer til jeres nye drømmehus.

Katalog

Offline katalog

Brochurer

Rækkehuse
Villagrunde
Udstillingshuse til salg
Opskrivning til kommende projekter
Ejerlejligheder

I forbindelse med afgivelse af data, henviser Lind & Risør A/S til vores persondatapolitik som kan læses her. Nyhedsbrev udkommer maks. 12 gange årligt og indeholder nyheder om igangværende og kommende projekter samt relevante nyheder fra Lind & Risør A/S.