Bliv inspireret af Lind & Risørs katalog og salgsbrochurer

Vores katalog ’Inspirationsbog til jeres nye drømmehus’ er fyldt med inspiration til det hus I går og drømmer om. Masser er gode råd og tips og ikke mindst hundredevis af inspirationsfotos. Vi kan hjælpe jer med at bygge nye hus i gammel stil, patriciervilla, murermestervilla, funkishus, KUBEhus, huse i 1,1 ½ , 2 eller forskudt plan, ja, vi kunne blive ved! I kan naturligvis få præcis den stil, der passer jer, fra klassiske til moderne - og alt derimellem. Og I kan lade drømmene begynde i Lind & Risørs inspirationsbog

ONLINE LÆSNING

Tålmodighed er en svær dyd, når man ikke kan vente med at komme i gang med sit drømmehus! Og hvorfor vente, når I allerede her kan sætte jer godt til rette og nyde de mange flotte og inspirerende løsninger i vores online katalog.

Katalog

lind & risør, katalog, inspiration, nyt hus, drømmehus, nybyggeri, typehus, byggefirma, online, ipaperInspirationsbog til jeres drømmehus
Få masser af inspirationsfotos, gode idéer og kreative forslag til indretning af jeres helt eget drømmehus.
Læs kataloget direkte i din browser

ONLINE BROCHURER (LÆS NU)

BESTIL TRYKT EKSEMPLAR

Vores trykte katalog er en delikat coffee table-book som det er værd at vente på. Og når bogen lander med posten om et par dage, kan I bladre løs og lade jer inspirere af de mange fotos og ideer til jeres nye drømmehus.

Katalog

Offline katalog

Brochurer

Rækkehuse
Villagrunde
Færdige villaer til salg
Opskrivning til kommende projekter
Ejerlejligheder

I forbindelse med afgivelse af data, henviser Lind & Risør A/S til vores persondatapolitik som kan læses her. Nyhedsbrev udkommer maks. 12 gange årligt og indeholder nyheder om igangværende og kommende projekter samt relevante nyheder fra Lind & Risør A/S.