Hillerød, Amorbuen - rækkehuse i 1 og 2 plan - nogle med forskydning

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Arkitekttegnede rækkehuse i 1 og 2 plan

Her kan du skrive dig op til at modtage salgsmateriale når vi udbyder disse 78 velbeliggende rækkehuse i Hillerød

Om boligkvarteret

Det nye boligkvarter vil bestå af 78 rækkehuse og 28 byggegrunde – dette er opskrivning til rækkehusene. Opskrivning til byggegrunde foretages separat under kommende projekter.

Ønsker I at modtage materiale automatisk når vi udbyder disse rækkehuse i Hillerød, har I her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når grundene udbydes til salg.

Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

Om husene

Rækkehusene opføres i både 1 plan, 2 fulde plan og 4 halvforskudte plan. Alle husene har en skøn beliggenhed i Ullerødbyen i Hillerød og på billedet til højre kan du se hvor de forskellige typer af huse opføres i det nye boligkvarter. Husene i yderkanten – rundt om rækkehusene – bliver opført som individuelle villaer.

Tegningen er med forbehold for ændringer.

Om området

78 nye arkitekttegnede rækkehuse, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun få kilometer fra byens pulserende liv.

Velkommen til Hillerød – hjertet i Nordsjælland. Med Frederiksborg Slot som historisk vartegn, umiddelbar adgang til Danmarks næststørste skov, Gribskov og et blomstrende handelsliv i centrum, er Hillerød det ideelle sted at bo med kultur, naturoplevelser og shopping.

I Hillerød svømmehal kan du boltre dig i 3 bassiner med ialt 2 millioner liter vand, springbassin, legebassin og vipper og rutsjebaner.

Eghjorten Naturlegeplads ved Hillerød er beliggende i en lysning i udkanten af et stort naturområde som er både vildt råt og vildt roligt og tilbyder både stille oaser og masser af aktiviteter.

Shopping i Hillerød er en oplevelse hver dag. Lad dig friste af originale og anderledes varer i de mange specialbutikker i byens hyggelige gågade miljø – eller kom under tag i det store, lyse butikscenter Slotsarkaderne, som byder på forretninger for hele familien samt flere muligheder for dagligvareindkøb.

Beliggenhed

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.