Havdrup, Ulvevænget 2. etape

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Byggegrunde i nyt roligt og afskærmet villakvarter centralt i hyggelige Havdrup

Byg drømmehuset omkranset af naturskønne omgivelser og grønne marker.
Udsendt til venteliste i uge 51 - salgsstart i uge 1

Nye villagrunde i Havdrup

OBS! Dette er opskrivning til 2. etape

Nye byggegrunde til opførelse af familiens drømmehus, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun en kort gå-tur fra skole, sport, indkøb m.m.

Vælg livet i Havdrup hvis du er til, en hyggelig by med landsbymiljø, skøn natur og et godt byliv med et bredt udvalg af forretninger.

Midt i disse naturskønne omgivelser, men alligevel tæt på både Roskilde og Køge, etableres dette nye villakvarter.  Her har I muligheden for at skabe jeres families helt eget drømmehus på en skøn beliggenhed.

Du har nu mulighed for at skrive dig op til at være blandt de første som modtager salgsmaterialet for disse kommende Lind & Risør byggegrunde i Havdrup. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på tlf. 43 32 20 00 og høre mere.

Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende at være skrevet op til projektet.

Om Havdrup

Havdrup er en by i stor udvikling, og en by som over det seneste årti er gået fra landsby til villaby. Og det er bestemt ikke uden grund at Havdrup er blevet et meget eftertragtet sted at slå sig ned. Her er noget for alle aldre, både unge og ældre.

Byen er omkranset af den smukkeste natur som giver mulighed for gode vandreture og de gode stisystemer og små villaveje gør at børnene kan færdes trygt mellem byens mange forskellige tilbud som f.eks. sport, musikskole og spejder.

Det nye boligområde er beliggende helt tæt på Havdrup Skole som både rummer skole, SFO og klub.

Beliggenhed

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.