Hillerød, Amorbuen 2. etape

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Byggegrunde i Hillerød - tæt på centrum

Her kan du skrive dig op til at modtage salgsmateriale når vi udbyder 2. etape af disse velbeliggende byggegrunde i Hillerød

Om boligkvarteret

Det nye boligkvarter vil bestå af 28 byggegrunde og  78 rækkehuse – dette er opskrivning til 2. og sidste etape af byggegrunde. Opskrivning til rækkehuse foretages separat under kommende projekter.

Byggegrundene har en skøn beliggenhed i Ullerødbyen i Hillerød. Grundende kan bebygges med 30%.

I bestemmer helt selv hvordan drømmehuset skal se ud, da vores dygtige arkitekter tegner det efter jeres behov og ønsker – i tæt samarbejde med jer.

Ønsker I at modtage materiale automatisk når vi udbyder disse byggegrunde i Hillerød, har I her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når grundene udbydes til salg.

Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

Om området

28 nye byggegrunde til opførelse af drømmehuset, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun få kilometer fra byens pulserende liv.

Velkommen til Hillerød – hjertet i Nordsjælland. Med Frederiksborg Slot som historisk vartegn, umiddelbar adgang til Danmarks næststørste skov, Gribskov og et blomstrende handelsliv i centrum, er Hillerød det ideelle sted at bo med kultur, naturoplevelser og shopping.

I Hillerød svømmehal kan du boltre dig i 3 bassiner med ialt 2 millioner liter vand, springbassin, legebassin og vipper og rutsjebaner.

Eghjorten Naturlegeplads ved Hillerød er beliggende i en lysning i udkanten af et stort naturområde som er både vildt råt og vildt roligt og tilbyder både stille oaser og masser af aktiviteter.

Shopping i Hillerød er en oplevelse hver dag. Lad dig friste af originale og anderledes varer i de mange specialbutikker i byens hyggelige gågade miljø – eller kom under tag i det store, lyse butikscenter Slotsarkaderne, som byder på forretninger for hele familien samt flere muligheder for dagligvareindkøb.

Beliggenhed

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.