Hillerød, Amorbuen - 4. etape.
Rækkehuse i 2 fulde plan - alle med egen carport og udhus

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Hillerød, Amorbuen - 4. etape.
Rækkehuse i 2 fulde plan - alle med egen carport og udhus

Her kan du skrive dig op til at modtage salgsbrochure på rækkehuse i 2 plan på Amorbuen - et nyt boligkvarter i Hillerød.

Opskrivning til 4. etape

Nyt boligkvarter med en skøn beliggenhed i rolige omgivelser og alligevel tæt på alle Hillerøds faciliteter som skole, indkøbscenter, bymidte, s-tog og sportsanlæg. Det nye boligkvarter omfatter både rækkehuse og villaer og der vil være gode stisystemer til og fra boligkvarteret.
En fantastisk mulighed for at bo i et helt nybygget rækkehus i en hyggelig veludviklet by, med naturen som nærmeste nabo.

Dette er opskrivning til 4. etape af Amorbuen med rækkehuse i 2 fulde plan – alle med egen carport og udhus samt færdiganlagt have med græs, fliser og hæk.

Ønsker du at modtage materiale automatisk når vi udbyder 4. etape i Hillerød, har du her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når husene udbydes til salg. Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

Om husene

Rækkehusene opføres i både 1 plan, 2 fulde plan og flere forskudte plan. Alle husene har en skøn beliggenhed i Ullerødbyen i Hillerød og på billedet til venstre kan du se hvor de forskellige typer af huse opføres i det nye boligkvarter samt hvilken etape denne opskrivning gælder.

Husene i yderkanten – rundt om rækkehusene – bliver opført som individuelle villaer og udbydes separat.

Tegningen er med forbehold for ændringer.

Om Hillerød

Velkommen til Hillerød – hjertet i Nordsjælland. Med Frederiksborg Slot som historisk vartegn, umiddelbar adgang til Danmarks næststørste skov, Gribskov og et blomstrende handelsliv i centrum, er Hillerød det ideelle sted at bo med kultur, naturoplevelser og shopping.

I Hillerød svømmehal kan man boltre sig i 3 bassiner med springbassin, legebassin og vipper og rutsjebaner.

Eghjorten Naturlegeplads ved Hillerød er beliggende i en lysning i udkanten af et stort naturområde som er både vildt råt og vildt roligt og tilbyder både stille oaser og masser af aktiviteter.

Shopping i Hillerød er en oplevelse hver dag. Lad jer friste af originale og anderledes varer i de mange specialbutikker i byens hyggelige gågademiljø – eller kom under tag i det store, lyse butikscenter Slotsarkaderne, som byder på forretninger for hele familien samt flere muligheder for dagligvareindkøb.

Beliggenhed

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.