Jyllinge, Pernillevej 2. etape (byggegrunde)

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Sidste etape af byggegrunde på Bromarken

Centralt i naturskønne Jyllinge - tæt på naturen og Roskilde Fjord

Om boligkvarteret

Yderst velbeliggende byggegrunde til opførelse af drømmehuset i Jyllinge ved Roskilde. Området er et helt nyt boligkvarter med båder villaer og rækkehuse og indkøbsmuligheder i tilknytning til området. Der er gode stisystemer til alle kommunens gode faciliteter og den flotte natur omkranser det nye attraktive boligkvarter.

Ønsker du at modtage materiale automatisk når vi udbyder disse villagrunde i Jyllinge, har du her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når grundene udbydes til salg.

Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

Om Jyllinge og nærområdet

Boligkvarteret er beliggende i rolige grønne omgivelser og der er kort afstand til både Roskilde Fjord og det store skovområde Gulddysse. Der er desuden nem adgang mod både Nordsjælland og Roskilde/København via Frederiksborgvej og Roskildevej.

Jyllinge er en by med en helt enestående beliggenhed ud til Roskilde Fjord, og en by med historie, fantastisk natur, blomstrende forretningsliv og mange gode faciliteter for borgere i alle aldre. Jyllinge har en lang historie som fiskeriby, og byens hyggelige havnemiljø er da også stadig meget velbesøgt af både sejlere og borgere i Jyllinge. Derudover rummer Jyllinge hele to skoler, stort sportsanlæg, svømmehal, mange historiske seværdigheder og et stort indkøbscenter.

Gulddysse Skov er et forholdsvis nyt skovområde på 10.000 m² beliggende mellem Jyllinge og Gundsømagle. Et område som staten påbegyndte opførelsen af i 2001. Skoven er allerede i dag et yndet udflugtsmål for mange da der er overnatningsmuligheder i flere shelters i skoven.

Ønsker man endnu flere butikker og faciliteter er Roskildes hyggelige gå-gademiljø kun en kort køretur væk. Her er et rigt udbud af forretninger, caféer og kulturelle oplevelser som f.eks. Vikingeskibsmuseet og selvfølgelig den smukke Roskilde Domkirke.

Beliggenhed

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.