Jyllinge, Lises Mark (Gårdhavehuse)

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Gårdhavehuse i velfungerende by ved Roskilde Fjord

Her kan du skrive dig op til at modtage salgsmateriale når vi udbyder disse velbeliggende gårdhavehuse i Jyllinge

Om boligkvarteret

Det nye boligkvarter vil bestå af 25 gårdhavehuse.

Gårdhavehusene har en skøn beliggenhed centralt i Jyllinge, med kort afstand til både indkøb, sport og mange af byens gode faciliteter. Roskilde Fjord er kun en kort cykeltur væk og Roskildes hyggelige gågademiljø kan nås på ca. 10 min. i bil.

Størrelsen bliver ca. 100 m² og husene overtages klar til indflytning – med færdigt haveanlæg. Der opføres desuden et 120 m² fælleshus i bebyggelsen til det nye boligkvarters beboere.

Ønsker I at modtage materiale automatisk når vi udbyder disse gårdhavehuse i Jyllinge, har I her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når husene udbydes til salg.

Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

Om området

Jyllinge er en by med en helt enestående beliggenhed ud til Roskilde Fjord og en by med historie, fantastisk natur, blomstrende forretningsliv og mange gode faciliteter for borgere i alle aldre.

Jyllinge har en lang historie som fiskeriby, og byens hyggelige havnemiljø er da også stadig meget velbesøgt af både sejlere og borgere i Jyllinge.

Derudover rummer Jyllinge hele to skoler, stort sportsanlæg, svømmehal, mange historiske seværdigheder og et stort indkøbscenter.

Gulddysse Skov er et forholdsvis nyt skovområde på 10.000 kvm. beliggende mellem Jyllinge og Gundsømagle. Et område som staten påbegyndte opførelsen af i 2001. Skoven er allerede i dag et yndet udflugtsmål for mange, da der er overnatningsmuligheder i flere shelters i skoven.

Ønsker man flere butikker og faciliteter er Roskildes hyggelige gå-gademiljø kun en kort køretur væk. Her er et rigt udbud af forretninger, caféer og kulturelle oplevelser som f.eks. Vikingeskibsmuseet og selvfølgelig den smukke Roskilde Domkirke.

Beliggenhed

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.