Slangerup, Kroghøj (villagrunde)

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Byggegrunde i Slangerup - tæt på byens centrum

Her kan du skrive dig op til at modtage salgsmateriale når vi udbyder disse velbeliggende byggegrunde i Slangerup

Om boligkvarteret

Det nye boligkvarter vil bestå af byggegrunde og  rækkehuse – dette er opskrivning til byggegrunde. (Opskrivning til rækkehuse foretages separat under kommende projekter.)

Byggegrundene har en skøn beliggenhed centralt i Slangerup, med kort afstand alle byens gode faciliteter.

I bestemmer helt selv hvordan drømmehuset skal se ud, da vores dygtige arkitekter tegner det efter jeres behov og ønsker – i tæt samarbejde med jer, naturligvis med respekt for grundenes terræn og udformning.

Vi opfordrer jer til, at kontakte vores byggerådgivere for en uforpligtende snak om jeres muligheder. Samtidig kan I få udarbejdet et uforpligtende prisoverslag på et samlet byggeprojekt.

Ønsker I at modtage materiale automatisk når vi udbyder disse byggegrunde i Slangerup, har I her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når grundene udbydes til salg.

Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

Om området

Byggegrunde til opførelse af drømmehuset, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun få kilometer fra byens pulserende liv.

Slangerup er beliggende i Nordsjælland med ca. 6.794 indbyggere og byen er en del af Frederikssund Kommune.
Slangerup gennemgik en stor vækst  fra 70’erne og faktisk helt frem til i dag hvor der stadig er en positiv udvikling i indbyggertallet i byen. Den gamle købsstad byder da også på en hel del.
Udover de mange skønne naturoplevelser er der også en hyggelig bymidte med mange forretninger, vandkunsten på byens ”rådhusplads” som udgør det centrale ”mødested” i Slangerup – nem at finde, midt i byen og altid med liv rundt omkring.

Beliggenhed

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.