Smørum, Schæfergården 4. etape - 2 plan

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Smørum, Schæfergården 4. etape - 2 plan

Dette er opskrivning til 4. etape af nye rækkehuse i Smørum. Husene i denne etape opføres i 2 plan på ca. 145 m² med egen carport og udhus. Husene sælges helt nøglefærdige - lige til at flytte ind i.

Nye arkitekttegnede rækkehuse i Smørum

I Smørum opføres i alt ca. 155 arkitekttegnede rækkehuse.

Husene i denne 4. etape opføres som 2 plans huse på 145 m² – alle med egen carport og udhus.

Du har nu mulighed for at skrive dig op til at være blandt de første som modtager salgsmaterialet for dette kommende Lind & Risør projekt i Smørum. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på tlf. 43 32 20 00 og høre mere.
Vi forventer at udsende salgsmateriale til ventelistekunder foråret 2020.

Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende at være skrevet op til projektet.

Læs brochure om kommende etaper her

Om Smørum

Smørum ligger i Nordsjælland og er en by i Egedal Kommune. I Smørum Sogn ligger blandt andet bebyggelserne Lille Smørum, Smørumnedre og Smørumovre.
Kommunen er rig på naturoplevelser. Gå en tur eller tag cyklen ud og oplev natur og landskab, der er præget af forskellige istider. Kommunen er nemlig formet af de såkaldte istidsaflejringer med karakteristiske tunneldale, morænebakker og brede ådale.

Smørum Kulturhus er bl.a. samlingssted for foreninger, der ønsker at lave arrangementer for borgerne. Kulturhuset blev indviet marts 1999.
Herudover rummer kulturhuset også Smørum Idrætscenter der tilbyder masser af muligheder for aktiv udfoldelse, herunder fodbold, badminton, dans, petanque og gymnastik.

Der ligger hele tre skoler i Smørum samt flere daginstitutioner og klubtilbud. Kort sagt; Smørum har noget for alle aldre.