Velkommen til Mit Lind & Risør

Når I bygger med Lind & Risør, får I nem adgang 24 timer i døgnet, til jeres byggesagsdokumenter, tegninger,
entreprisekontrakt og aktuel dynamisk tidsplan - det giver jer et gennemskueligt overblik fra underskrift til indflytning.

I får endnu mere tryghed og gennemskuelighed med adgang til jeres byggesag 24 timer i døgnet.

“Mit Lind & Risør” er vores nye onlineplatform hvor Lind & Risør bygherre har nem adgang til byggesagens dokumenter, tegninger, dynamisk tidsplan og aktuel status på byggesagen – uanset hvor man er. Nemt, enkelt og praktisk!

Vi har har udviklet “Mit Lind & Risør” fordi det er en omfattende process at bygge nyt hus, ikke mindst for jer som familie. Én ting er selv udformningen af huset og køb af byggegrund og underskrivelse af entreprisekontrakt. Men det er faktisk først når resultatet af arkitektens arbejde og alle jeres ønsker og behov skal føres ud i livet, at den mest krævende del af processen begynder. For nu skal der foretages mange spændende valg i forhold til materialevalget. En eventuel nedrivning skal på plads. Alle juridiske dokumenter skal helt på plads og der skal indhentes byggetilladelse fra kommunen. Og sidst men ikke mindst skal hele byggefasen planlægges i forhold til vores forskellige håndværkere og faggrupper.

Kort sagt; det er nu tålmodigheden kan blive sat på prøve.

Sov trygt med "Mit Lind & Risør"?

Vi ved godt at det som bygherre kan virke som om tiden går i stå – når man egentlig bare gerne vil have vi går i gang med at bygge huset med det samme.

Med udviklingen af “Mit Lind & Risør” universet, har vi skabt en platform hvor gennemsigtighed og åbenhed er nøgleordene. Vi sørger for at du som kunde hele tiden føler dig opdateret på hvad status er og giver dig løbende svaret på de mest stillede spørgsmål i en byggeproces. Hvor langt er byggesagen og byggeriet? Er der dokumenter der afventer jeres underskrift? Er byggetilladelsen modtaget retur fra kommunen? Hvad betyder eventuelle forsinkelser for overtagelsesdatoen? Hvem er min kontaktperson? Alt dette og meget mere giver vi jer svaret på i “Mit Lind & Risør” – så er du altid opdateret.

Jeres gode nattesøvn bliver ikke ødelagt når I bygger med os – for det giver en stor tryghed og ro i maven, når man føler byggefasen er så gennemskueligt som muligt – og præcis derfor har vi udviklet “Mit Lind & Risør”…
(gælder ved kontrakter indgået fra 1. oktober 2021)

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.