Byg nyt hus med Lind og Risør og få stor ekspertise og erfaring med i prisen

At bygge nyt hus kan være lidt af en kompleks proces. Og så er det trygt og sikkert at kunne nyde godt af den erfaring og ekspertise et arkitekt- og byggefirma som Lind & Risør kan tilbyde. Vi hjælper jer smidigt gennem byggeprocessen - fra jeres allerførste tanker om at bygge nyt hus til langt efter, I er flyttet ind i jeres nøglefærdige hus.

Kontaktinformation

Lind & Risør A/S – Erik Husfeldts Vej 9 – 2630 Taastrup
Tlf.: 4332 2000 – E-mail: lr-hus@lr-hus.dk

Åbningstider
Man-Tors: 08.00 – 16.00 / Fre: 08.00 – 15.30

Receptionens åbningstider
Man-Tors: 08.00 – 16.00 / Fre: 08.00 – 15.30

Besøg også vores showroom hvor du kan se et udvalg af de materialer der er standard i et Lind & Risør hus samt mange andre muligheder for individuelle tilvalg. Showroomet er beliggende i vores domicil og åbningstider er som anført ovenfor.

Har du spørgsmål uden for receptionens åbningstider kan følgende kontaktes:

For spørgsmål vedrørende hussalg, udstillingshuse og salg af byggegrunde kan salgsafdelingen træffes på tlf. 20 91 39 00.

For akutte problemer vedrørende igangværende byggeri kan vores vagttelefon træffes på tlf. 20 98 73 00.

Kontaktinformation

Her finder du kontaktoplysninger på vores salgsafdeling

Villaer og byggegrunde

Flemming Eibye

Salgschef Enfamiliehuse

Direkte: 43 32 20 37
Mobil: 28 43 99 64

fe@lr-hus.dk

Morten Duch Nielsen

Byggerådgiver

Direkte: 43 32 20 39
Mobil: 28 92 64 83

mdn@lr-hus.dk

Steven Christensen

Byggerådgiver

Direkte: 43 32 20 33
Mobil: 60 38 15 05

sc@lr-hus.dk

Kasper Steffensen

Byggerådgiver

Direkte: 43 32 20 29
Mobil: 52 19 70 01

kst@lr-hus.dk

Flemming Stigborg

Byggerådgiver

Direkte: 43 32 20 40
Mobil: 20 99 60 63

fs@lr-hus.dk

Rækkehus og ejerlejligheder

Claus Heje Olesen

Salgschef Rækkehuse

Direkte: 43 32 20 36
Mobil: 25 47 96 00

cho@lr-hus.dk

Gitte Hein Bagger

Boligrådgiver

Direkte: 43 32 20 21
Mobil: 26 79 38 96

ghb@lr-hus.dk

Hvem er Lind & Risør A/S ?

Lind & Risør er et 100% dansk familieejet fullservice arkitekt- og byggefirma som har bygget fremtidens huse siden 1980. Vi er til rådighed fra I går med jeres første tanker om at bygge et nyt hus til langt efter, I er flyttet ind i jeres nøglefærdige hus.

At bygge sit eget hus er nok et drømmescenarie for mange. Tænk sig et hus helt uden kompromiser, halve løsninger – og uden vedligeholdelse i mange, mange år! Men mennesker er forskellige. Og det er drømmehuset også. Og da vi mener, det er i samarbejdet mellem byggerådgiver, arkitekt og jer de absolut bedste resultater opstår er det derfor Lind & Risørs egne erfarne arkitekters fornemste opgave at tage udgangspunkt i jeres drømme og behov. Og det er de faktiske rigtig gode til! Vi hjælper jer med at bygge nyt hus i gammel stil, patriciervilla, murermestervilla, funkishus, 1 plan, 1 ½ plan, 2 plan, forskudt plan – og hus med kælder, palævilla, parcelhus – ja, vi kunne blive ved!

At et Lind & Risør hus er en sikkerfremtidsinvestering understreges bl.a. af at mange ejendomsmæglere ofte skilter med vores karakteristiske kvalitetsbomærke i deres annoncer. Derfor er et nyt hus fra Lind & Risør – måske jeres bedste investering nogensinde.

Hvad står Lind & Risør for ?

Vi ved at et Lind & Risør hus ikke er det billigste hus på markedet – og det bliver det aldrig. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med hverken materialer eller måden vi bygger huset på. Derfor opføres Lind & Risør huse af de bedste materialer på markedet og af vores egne fastansatte håndværkere med mange års erfaring. Ganske enkelt fordi vi mener det giver en højere kvalitet i alle vores byggerier – hver gang. Og netop kvalitet er – og skal være – et Lind & Risør-varemærke.

Alligevel mener vi, at vi kan levere kvalitetshuse til en konkurrencedygtig pris og ikke mindst – huse bygget på et godt og ordentligt arbejdsmiljø. Derfor er vi også stolte af, at vi har fået Arbejdstilsynets grønne smiley som gives til de byggefirmaer som har særlig god orden i penalhuset og styr på arbejdsmiljøet på byggepladserne. Det er ikke billigt at bygge huse som vi gør, men netop arbejdsmiljøet for vores dygtige håndværkere er årsagen til at vi løbende investerer i nye maskiner til tunge løft, mandskabsvogne, stilladser og meget mere. Og vi er da også rigtig stolte af at vi har mange håndværkere der allerede har fejret 25 års jubilæum hos os.

Job hos Lind & Risør A/S

Lind & Risør bestræber sig på at være en attraktiv arbejdsplads hvor personalet trives i hverdagen. Det er da heller ikke tit vores medarbejdere vælger at rejse fra os når de først er blevet en del af “Lind & Risør familien”. Vi har bl.a. firmabetalt Sundhedsforsikring som bl.a. sikrer hurtig behandling hvis uheldet skulle være ude. Vi har en god kantine med frokostordning, sodavand, kildevand, snacks og frisk frugt.  Derudover har vi et veludstyret fitnessrum med gode træningsfaciliteter til fri afbenyttelse. Vores fastansatte håndværkere har gode arbejdsforhold, et godt arbejdsmljø og deres egen håndværkerklub som arrangerer fællesarrangementer for alle vores håndværkere – som Lind & Risør støtter op omkring.

Se her hvilke ledige stillinger vi har lige nu.

Du er også altid velkommen til at klikke her hvis du ønsker at søge uopfordret.

Kundereferencer

Der er heldigvis mange før jer som har fået deres drømmehus fra Lind & Risør. Og som er så begejstrede, at de gerne deler, ikke bare deres glæde, men også de mange gode ideer, der opstod i samarbejdet med byggerådgiver og arkitekt. Herunder kan I læse kundernes anmeldelser og erfaringer med Lind & Risør, byggeoplevelsen, deres overvejelser og ikke mindst hvilke løsninger der har gjort en forskel for dem og deres boligdrøm. Og sidst men ikke mindst – så kan I se rigtig mange gode inspirationsfotos af detaljer og løsninger som I kan bruge I jeres eget drømmehus.

Se alle kundereferencer

Er et typehus virkelig noget for jer?

Hos Lind & Risør får I ikke bare et almindeligt typehus. Vi bygger nemlig huse som er tilpasset dig – og ikke omvendt. Med vores arkitekttegnede huse får I ikke et færdigt samlesæt som i et klassisk typehus, men derimod alt det I altid har drømt om. Hos os bliver jeres individuelle behov og ønsker nemlig opfyldt og vi vil med jeres historie i fokus, skabe en helt unik drømmebolig.

Når I bygger hus med os, får I ikke en standardløsning. Siden 1980 har vi leveret arkitekttegnede huse, hvorfor vi har en solid bunke erfaring i rådgivning og vejledning når det kommer til skabe drømmehuse. Vi ved at alle familier er forskellige, og vores fornemste opgave er at forstå jeres ønsker og føre dem ud i livet – og det er præcis kernen i vores forretning. Vores erfarne og kompetente byggerådgivere og arkitekter er eksperter i – sammen med jer – at finde frem til netop den løsning, der giver bedst mening for jer. Det er uanset om det er et nyt hus i gammel stil, patriciervilla, funkishus, 1 plan, 1 ½, 2 plan, palævilla og parcelhus – ja, drømme kan let blive til virkelighed.

Få de mange fordele ved et arkitekttegnet hus

Et klassisk typehus er ganske enkelt et hus, som bygges i samme udformning i mere end ét eksemplar ud fra en på forhånd fastlagt skabelon. Sådan er det ikke hos Lind & Risør. Hos os skal du ikke nøjes med et typehus, men du får meget mere – et hus der passer til jeres unikke behov.

Læs meget mere om at bygge nyt hus med Lind & Risør og hvad vi kan tilbyde, på nedenstående link. I kan også vælge “katalog” i menuen øverst og få tilsendt vores store inspirationsbog.

Byg nyt hus med Lind & Risør

Køb af jord til projektudvikling

Lind & Risør har købt og udviklet jordarealer i rigtig mange år og har opbygget en stor ekspertise og know-how på dette komplekse område. Vi kan også hjælpe med at udnytte udviklingsmulighederne på din ejendom.

Er du ejer af et velbeliggende areal med mulighed for udstykning til boliger?
Så er det vigtigt at du ikke forspilder eller forringer muligheden for en god handel eller i værste tilfælde – mister den helt. Forkert disponering, drøftelser med uprofessionelle projektudviklere osv. kan nemlig gøre hele eventyret til en rigtig dårlig oplevelse.

Vi tilbyder at købe jorden af dig til en fair markedspris og med kontant betaling.

Det kræver mange års erfaring, stort overblik og en indøvet tilgang til projektet at sikre at en lokalplan bliver gennemført så god og fleksibel som mulig.

Kontakt Projektchef Thomas Uldall for at få en helt uforpligtende vurdering af dit grundareal.
Tel: 43 32 20 11 eller Mail: tu@lr-hus.dk

Her finder I vores hovedkontor

Lind & Risørs håndtering af privatlivspolitik

Klik her for at læse om vores privatlivspolitik

Lind & Risør er et velkonsolideret aktieselskab med stor økonomisk styrke. Det gør os ikke alene i stand til at leve op til de garantiforpligtelser, som vores kunder har krav på. Det giver også Lind & Risør ressourcer til konstant at videreudvikle de kvaliteter, vi lægger i vores huse.

Kundereferencer Se flere referencer

Engelsk landhygge i dansk designhus

Efter at have boet syv år nær Guildford, England, flyttede familien Alsing hjem til Danmark.

Det føltes naturligt for Jeannette og Jørgen Alsing – med de tre drenge, Alexander, Theodor og Victor – at vende hjem til Allerød: Byen, hvor både Jeannette og Jørgen er vokset op, og hvor en stor del af deres venner og familie stadig bor. Efter at have boet til leje i en kort periode, faldt interessen på en Lind & Risør-villaudstykning i Lillerød, vest for Allerød. Og inden kort tid, havde familien købt grund og ny bolig: et Lind & Risør hus i Skagenshus arkitektur.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.