Byg nyt hus med Lind og Risør og få vores ekspertise og erfaring med i prisen

At bygge nyt hus kan være lidt af en kompleks proces. Og så er det trygt og sikkert at kunne nyde godt af den erfaring og ekspertise et arkitekt- og byggefirma som Lind & Risør kan tilbyde. Vi hjælper jer smidigt gennem byggeprocessen - fra jeres allerførste tanker om at bygge nyt hus til langt efter, I er flyttet ind i jeres nøglefærdige hus.

Lind & Risør er et fullservice arkitekt- og byggefirma som har bygget fremtidens huse siden 1980. Vi er til rådighed fra I går med jeres første tanker om at bygge et nyt hus til langt efter, I er flyttet ind i jeres nøglefærdige hus. Og vi mener, det er i samarbejdet mellem byggerådgiver, arkitekt og jer de absolut bedste resultater opstår.

At bygge sit eget hus er nok et drømmescenarie for mange. Tænk sig et hus helt uden kompromiser, halve løsninger – og uden vedligeholdelse i mange, mange år! Men mennesker er forskellige. Og det er drømmehuset også. Derfor er Lind & Risørs erfarne arkitekters fornemste opgave er at tage udgangspunkt i jeres drømme og behov. Og det er de faktiske rigtig gode til! Vi hjælper jer med at bygge nyt hus i gammel stil, patriciervilla, murermestervilla, funkishus, 1 plan, 1 ½ plan, 2 plan, forskudt plan – og hus med kælder, palævilla, parcelhus – ja, vi kunne blive ved!

Kvalitet er et Lind & Risør-varemærke. Og alle vores huse er opført af vores egne professionelle håndværkere med erfaring uden sidestykke. Simpelthen for at sikre en ensartet og høj kvalitet i alle vores huse. Alligevel mener vi, at vi kan levere kvalitetshuse til en konkurrencedygtig pris. Og synes faktisk også vi har markedets bedste standard materialevalg med bl.a. væghængte toiletter, gipslofter og træ- eller flisegulve overalt, Siemens hvidevarer og gulvvarme i hele huset med trådløs styring.

En sikker fremtidsinvestering er et Lind & Risør-hus også. Ejendomsmæglerne er glade for os og skilter ligefrem med vores karakteristiske kvalitetsbomærke i deres annoncer. Et nyt hus fra Lind & Risør er måske jeres bedste investering nogensinde.

Lind & Risør er et velkonsolideret aktieselskab med stor økonomisk styrke. Det gør os ikke alene i stand til at leve op til de garantiforpligtelser, som vores kunder har krav på. Det giver også Lind & Risør ressourcer til konstant at videreudvikle de kvaliteter, vi lægger i vores huse.

LEDIGE STILLINGER

Se ledige stillinger hos Lind & Risør. Vi søger løbende nye dygtige medarbejdere.

Fullservice arkitekt- og byggefirma

Med et arkitekt- og byggefirma som Lind & Risør som byggepartner køber i kvalitet, tryghed og en sikker fremtidsinvestering.

KUNDEREFERENCER

Mere tid og plads til familien

Familien Møller undersøgte selvfølgelig hele markedet og fik tre bud fra tre byggefirmaer. ”Vi var dog imponeret over den tid Lind & Risør gav sig til os. Man var ikke bare et nummer i køen, og vi følte os hurtigt ret sikre”.

Deres valg falder på et hus fra Lind & Risør på 156 m². Et aktivitetsrum kommer på ønskelisten, og da Jeppe og Maria selv er vokset op i komfortable børneværelser i god størrelse, synes de også, at deres to piger, Laura og Sofia, skulle have samme glæde. Og da Lind & Risør helt lader den enkelte familie selv bestemme, var de ønskede ekstra kvadratmeter ikke noget problem. Det endelige hus kommer op på 176 m². Et stort hop fra Jeppe og Marias første fælles bolig: en Valby-lejlighed på 38 m². Forinden havde familien i samråd med Lind & Risør udvalgt en optimal byggegrund i et nybyggerkvarter i Solrød Strand, og byggeriet kunne begynde.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.