Bygningskonstruktør

Bliv en del af et professionelt byggefirma

Vi søger bygningskonstruktør

Vi søger en engageret bygningskonstruktør til detailprojektering af individuelle enfamiliehuse til vores egen tegnestue som beskæftiger et stort team af over 15 medarbejdere.

Som ansøger skal du beherske dansk i både skrift og tale, og være uddannet bygningskonstruktør, gerne med en håndværksmæssig baggrund, men det er ikke et krav.
Vi ser gerne at du har kendskab til AutoCad og rutineret i REVIT og er vant til at arbejde selvstændigt. Du har et godt overblik og kan håndtere flere projekter og arbejdsopgaver på samme tid.

Erfaring med bygningskonstruktioner, detailprojektering og energiberegninger af huse af en fordel, men er du nyuddannet er vi også indstillet på at give den nødvendige oplæring og rutine.

Det er vigtigt du kan indgå i et team af medarbejdere der har temmelig travlt, og at du er samarbejdsvillig med et godt humør.

Kan du se dig selv i ovenstående er vi klar til at tilbyde dig et spændende og udfordrende job i et rigtig godt arbejdsklima. Du får en god løn efter kvalifikationer, en god pensionsordning og et attraktivt moderne kontormiljø med kantineordning og gode medarbejderforhold generelt.
Kontakt (kun dansk/only in danish)
Vi søger en medarbejder på fuld tid til tiltrædelse snarest, så send os din ansøgning her - eller ring til Tegnestuechef Christian Schulze på tlf. 43 32 20 74 og hør mere om stillingen.
(You must be fluent in Danish in both written and spoken otherwise contact is not required.)