Fredensborg, Asminderødhave

  • Del:

Rækkehuse i 2 fulde plan

Asminderødhave er et nyt attraktivt boligkvarter, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun 1 km. fra byens centrum.

Boligkvarteret opføres på grunden, hvor Asminderød Skole tidligere lå. Skolen er revet ned og fjernet og på området skabes nu et nyt smukt boligkvarter.

Rækkehusene i 2 fulde plan, opføres helt uden skråvægge og i moderne minimalistisk arkitektur med lille taghældning. Husets høje facader giver et fantastisk lysindfald i hele boligen. Husene opføres med egen carport/udhus i forbindelse med huset, hvilket giver en hyggelig gårdhave på indgangssiden. På havesiden opføres husene med praktisk balkon.

Fredensborg er beliggende i den nordlige del af Storkøbenhavn, med masser af natur og rekreative områder, plads til børn, kunst og kultur. Byen huser både Fredensborg Slot, Slotsparken og Esrum Sø og har desuden en gågade og en dejlig golfbane. Fredensborg Slot giver byen et royalt snit der gør byen til noget særligt, når der en gang om året bydes velkommen til Dronningen og hendes familie, når de flytter ind på Fredensborg Slot for sommeren.

Fredensborg rummer nogle af Danmarks bedste naturområder. Tag f.eks. en hyggelig tur i Slotshaven som er åben hele året og som benyttes flittigt af områdets beboere til leg, motionsløb og andre aktiviteter. Eller måske en tur til Glenten, hvor både børn og voksne kan udfolde sig på naturlegepladsen.
Eller hvad med en tur til Esrum sø - Danmarks 2. største sø. Her kan familien fiske fra breden eller sejle en rolig tur på søen i kano eller robåd. Der er også rig mulighed for at bade og svømme i søen.
Endelig er der kun få km. til den smukke Fredensborg Golfklub, der hører til blandt Nordsjællands smukkeste. En åben let kuperet bane, der er beliggende i storslået natur mellem skov og sø, og med mange naturlige hindringer.

Ledig
Solgt
Reserveret
Valgt
Villaområde
1plan huse, Udsolgt
NØGLETAL
Pcl. Nummer:
Viste hustype:
M2:
Kontantpris:
Ejerudg. pr. år:
Ejerudg. pr. md:
PLANLØSNINGER
A
B
C
D
Nummer m2 Hustype Kontantpris

Beliggenhed

HUSE DU MÅSKE KUNNE VÆRE INTERESSERET I

Karlslunde, Gængehaven
Der udbydeshuse i 1 og 2 plan

Gårdhavehuse i 1 plan på 137 m²
Rækkehuse i 2 plan på 142/146 m²
Carport og udhus til alle boliger
Eksklusive materialer
Kort afstand til indkøb, transport, skole, badestrand og skov
Oplev husene i Virtual Reality

Se mere

Nyt boligkvarter i skønne rolige omgivelser centralt i Karlslunde. Det nye boligområde indeholder både gårdhavehuse i 1 plan og rækkehuse i 2 fulde plan og det hele er omkranset af den smukkeste natur.

Køge, Trianglen
Kontantpris fraKr. 3.200.000,-

  • Rækkehuse i 2 plan på 135/140 m²
  • Eget udhus
  • Forskellige indretninger
  • Lukket boligkvarter

Se mere

Trianglen er et nyt Lind & Risør rækkehuskvarter tæt på Køge centrum. Området består af 28 nye arkitekttegnede rækkehuse i 2 fulde plan.

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.