Hillerød, Amorbuen 89

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Arkitekttegnet rækkehus i 1 plan med vognport og udhus

Opføres i nyt boligkvarter i Hillerød - med kort afstand til både skøn natur og hyggelig bymidte.

Om rækkehuset

Velindrettet rækkehus på 110 m² i 1 plan med stigende loftshøjde som giver en ekstra god rumfornemmelse og masser af lys og luft. Huset sælges som et nøglefærdigt hus. Det betyder at når du overtager huset, så skal du blot sætte dine møbler ind og lægge dit tøj i de splinternye garderobeskabe. Huset er nymalet og haven er færdiganlagt.

Vores arkitekter har tegnet en rigtig god planløsning og vores egne indretningskonsulenter har valgt tidsløse og nordisk inspirerede materialer i høj kvalitet, som sikrer jer en rød tråd i indretningen. Den høje materialestandard er fast og kan ikke ændres.

Køkkenet er Focus Hvid fra HTH – enkelt og tidsløst med hvide låger med softline greb og bordplade i sort granit samt køkkenvask i sort Silgranit. På gulvene er der store rektangulære lyse klinker eller hvidpigmenterede egetræs plankegulve.
Begge badeværelser er indrettet med bruseniche, væghængt toilet, bordplade i hvid Kuma med formstøbt vask, hvide underskabe fra HTH samt rummelige højskabe til yderligere opbevaring. Alle hvidevarer er fra Miele, emhætte fra Thermex.

Der er gulvvarme i hele huset (opvarmet med fjernvarme) – og et astma- og allergivenligt varmegenvindingsanlæg, som bl.a. sikrer jer et godt og sundt indeklima.

ÅBENT HUS (OBS! ikke i Hillerød):
Søndag kl. 13-15 på Vædderengen 2 i Smørum
Kom forbi og se tilsvarende 1 plans hus i Smørum – her er huset allerede færdigopført.

Prisoversigt

Her ser du oplysninger om størrelse, overtagelse, økonomi m.m.

{{title}}
{{title}}

Om Hillerød og området

Velkommen til Hillerød – hjertet i Nordsjælland. Med Frederiksborg Slot som historisk vartegn, umiddelbar adgang til Danmarks næststørste skov, Gribskov og et blomstrende handelsliv i centrum, er Hillerød det ideelle sted at bo med kultur, naturoplevelser og shopping.

I Hillerød svømmehal kan man boltre sig i 3 bassiner med springbassin, legebassin og vipper og rutsjebaner.

Eghjorten Naturlegeplads ved Hillerød er beliggende i en lysning i udkanten af et stort naturområde som er både vildt råt og vildt roligt og tilbyder både stille oaser og masser af aktiviteter.

Shopping i Hillerød er en oplevelse hver dag. Lad jer friste af originale og anderledes varer i de mange specialbutikker i byens hyggelige gågademiljø – eller kom under tag i det store, lyse butikscenter Slotsarkaderne, som byder på forretninger for hele familien samt flere muligheder for dagligvareindkøb.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.